Pasta de Dinti pentru Copii
  • Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Pasta de Dinti pentru Copii, Biorepair Junior, Sustine Remineralizarea Smaltului, 6-12 Ani, fara Fluor, Aroma Menta, 75ml

Biorepair
Pasta de Dinti pentru Copii, Biorepair Junior, Sustine Remineralizarea Smaltului, 6-12 Ani, fara Fluor, Aroma Menta, 75ml
BRPR-JNR-6-12-mnt-75ml
out of stock
lei27.18

you can configure this block in iqithtmlbanners module. It is hooked in displayRightColumnProduct hook.

To disable entire area go to iqitthemeeditor module > Content/Pages > Product page and set hidden for Right sidebar option

Description

Pasta de dinti pentru copii, fara fluor, cu aroma delicata de menta. Intărește și remineralizează smalțul, ingrijește gingiile. Pastă recomandată pentru utilizare in timpul purtării aparatelor ortodontice.

Utilizare:
Utilizați o cantitate de pastă de mărimea unui bob de mazăre sub supravegherea unui adult pentru a minimiza riscul de inghițire.

Ingrediente:
Aqua, glicerină, hidroxiapatită de zinc*, sorbitol, PEG-32, silice, miristoil sarcozinat de sodiu, metil cocoil taurat de sodiu, gumă de celuloză, aromă, acetat de tocoferil, zaharină de sodiu, acid citric, benzoat de sodiu, fenoxietanol, alcool benzilic. *microRepair

Product Details

Composition
Fara Fluor
Ingredient principal
Xilitol
Property
Protejeaza smaltul dintilor
Beneficii
Ajuta la albirea dintilor si indepartarea petelor
Cantitate
75 ml
Greutate
75 g
Aroma
Menta
Afectiuni
Halitoza
Tip
Terapeutica
Set
Nu
Numar bucati/set
1
Pentru
Copii
Gama
Clasic
Continut pachet
1 x Pasta de Dinti

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Customers who bought this product also bought:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.