Pasta dinti
  • Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Set Pasta de Dinti si Periuta pentru Copii, Dentinox, Nenedent, fara Fluor, Fara Zahar, Impotriva Cariilor, Model Soarece, 0-2 A

Set Pasta de Dinti si Periuta pentru Copii, Dentinox, Nenedent, fara Fluor, Fara Zahar, Impotriva Cariilor, Model Soarece, 0-2 Ani, 20ml
NNDNT-BBY-SRCL-FF-PND-20ml
in stock
lei37.18

you can configure this block in iqithtmlbanners module. It is hooked in displayRightColumnProduct hook.

To disable entire area go to iqitthemeeditor module > Content/Pages > Product page and set hidden for Right sidebar option

Description

Nenedent - pasta de dinti pentru bebelusi fara fluor este ideala pentru a va obisnui copilul cu ingrijirea dentara obisnuita rapid si usor. Toate ingredientele sunt dozate cu precizie si adaptate nevoilor bebelusului.

Xilitolul continut are un efect dovedit de inhibare a cariilor, gelul de silice curata delicat smaltul inca neintarit al dintilor de lapte cu o valoare de abraziune deosebit de usoara (RDA aprox. 25). O valoare neutra a pH-ului protejeaza flora orala sensibila. Chiar si utilizarea in timpul unui tratament homeopat nu este o problema, deoarece nenedent-baby nu contine mentol sau alte uleiuri esentiale.

Cu fiecare pasta de dinti nenedent-baby primesti si o periuta de dinti practica din silicon. Le poti folosi pentru a ingriji dintii bebelusului tau si, in acelasi timp, maseaza usor gingiile iritate. In acest fel, puteti sustine si facilita in mod natural eruptia dintilor suplimentari.

Beneficii:

  • Fara fluor
  • 13% xilitol
  • Silicagel ca corp de curatare (RDA 25)
  • pH neutru
  • Fara mentol, compatibil cu homeopatia
  • Gust prietenos pentru bebelusi

Utilizare:
Spala-te pe dinti de pana la 3 ori pe zi, dupa mese, timp de pana la 3 minute.

Ingrediente:
Aqua, siliciu hidratat, xilitol, glicerina, propilen glicol, guma xantan, aroma, lauroil sarcosinat de sodiu, EDTA disodic, clorura de sodiu, CI77891

 
 

Product Details

Composition
Cu Fluor
Ingrediente Principale
Siliciu hidratat
Property
Anti-carii
Beneficii
Actioneaza impotriva bacteriilor
Cantitate
20 ml
Greutate
20 gr
Aroma
Fructe
Afectiuni
Dureri gingivale
Tip
Terapeutica
Set
Nu
Numar bucati/set
2
Pentru
Copii
Gama
Cavity Protection
Continut pachet
1x Pasta de Dinti 20ml
3 Items

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.