Pasta dinti
  • Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Pasta de Dinti, Hello, Epic Whitening, Efect Albirea Dintilor cu Carbune Activ, 113gr

Hello
Pasta de Dinti, Hello, Epic Whitening, Efect Albirea Dintilor cu Carbune Activ, 113gr
HLLO-EPC-WHT-CHRC-113gr
Last items in stock
lei53.55

you can configure this block in iqithtmlbanners module. It is hooked in displayRightColumnProduct hook.

To disable entire area go to iqitthemeeditor module > Content/Pages > Product page and set hidden for Right sidebar option

Description

Bun venit in partea intunecată a tubului. o forță prietenoasă a naturii. Avem un milion de jocuri de cuvinte despre pasta de dinți neagră, dar ne gandim serios cat de grozav este să periezi cu pasta noastră epică de albire cu cărbune activat.

Această pastă de dinți minunată conține cărbune activat din bambus durabil și ți-ar putea zgudui lumea. formula iți albește* dinții și iți improspătează respirația. această pastă de cărbune nu conține fluor și nu vă faceți griji, pastele noastre de dinți cu cărbune au fost special formulate pentru a fi suficient de blande pentru utilizarea zilnică.

Hello pasta de dinți pentru albirea dinților cu cărbune este vegană și nu conține peroxid, sls/sulfați, indulcitori artificiali, arome artificiale și coloranți. la fel ca toate pastele noastre, folosim tuburi fără bpa, cutii de carton reciclabile și bonus, certificate hello is leaping bunny.

Ingrediente: sorbitol, apă, dioxid de siliciu hidratat, glicerină, xilitol, pudră de cărbune, monofluorofosfat de sodiu, aromă, gumă xantan, cocoil glutamat de sodiu, cocamidopropil betaină, ulei de cocos nucifera, rebaudiozidă A, limonen.
 

Product Details

Composition
Cu Fluor
Ingredient principal
Carbune activ
Property
Actiune antiinflamatoare
Beneficii
Regenerant
Cantitate
113 ml
Greutate
113 g
Aroma
Menta
Afectiuni
Parodontita
Tip
Terapeutica
Set
Nu
Numar bucati/set
1
Pentru
Adulti
Gama
Pro-Health
Continut pachet
1x Pasta de Dinti
1 Item

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.