Pasta dinti
  • Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Pasta de Dinti, Orajel, Jurassic World, Protectie impotriva Cariilor, Varsta 2-10 Ani, cu Fluor, Aroma Fructe de Padure, 119gr

Orajel
Pasta de Dinti, Orajel, Jurassic World, Protectie impotriva Cariilor, Varsta 2-10 Ani, cu Fluor, Aroma Fructe de Padure, 119gr
ORJL-JRSSC-WRLD-119gr
out of stock
lei43.17

you can configure this block in iqithtmlbanners module. It is hooked in displayRightColumnProduct hook.

To disable entire area go to iqitthemeeditor module > Content/Pages > Product page and set hidden for Right sidebar option

Description

PROTECȚIA EFICIENTĂ IMPOTRIVA CARIILOR: Pasta de dinți cu fluor protejează impotriva cariilor, intărește dinții, ajută la menținerea gingiilor sănătoase și ajută la indepărtarea plăcii.
AROMĂ NATURALĂ DE FRUCTE: Aroma mixtă de fructe de pădure testată de copii incurajează obiceiurile bune de periaj.
99% INGREDIENTE DIN SURSA NATURAL: Fara parabeni, zahar, gluten, siliconi, alcool, lauril sulfat de sodiu (SLS), lactate, aspartam si conservanti artificiali, coloranti, coloranti si indulcitori.
JURASSIC WORLD: Lasă-ți imaginația copiilor să zboare cu dinozaurii și aventura in timp ce se periază dimineața și seara!
ETAPA 3 PENTRU Varste cuprinse intre 2-10 ani: Pasta de dinți cu fluor Orajel Kids Stage 3 este potrivită pentru periajele independente.

Instrucțiuni
Indepărtați capacul și indepărtați folia de etanșare. Nu inghiti. Supravegheați copiii după cum este necesar pană cand sunt capabili de a utiliza fără supraveghere.

Ingrediente
Apă, Sorbitol, Silice hidratată, Glicerina, Gumă de celuloză, Aromă naturală, Cocamidopropil betaină, Extract de frunze de Stevia rebaudiana, Fluorura de sodiu

Product Details

Composition
Cu Fluor
Ingredient principal
Fluorura de sodiu
Property
Protejeaza smaltul dintilor
Beneficii
Curata si lustruieste smaltul dentar
Cantitate
119 ml
Greutate
119 g
Aroma
Menta
Afectiuni
Sensibilitate dentara
Tip
Cosmetica
Set
Nu
Numar bucati/set
1
Pentru
Copii
Gama
Classic
Continut pachet
1 x Pasta de Dinti

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.