Pasta de Dinti
  • Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Pasta de Dinti, Weleda, Bio, cu Extras de Ratanhia, Efect Anti-inflamator, 75ml

Pasta de Dinti, Weleda, Bio, cu Extras de Ratanhia, Efect Anti-inflamator, 75ml
WLD-PD-RNIA-75ml
out of stock
lei28.85

you can configure this block in iqithtmlbanners module. It is hooked in displayRightColumnProduct hook.

To disable entire area go to iqitthemeeditor module > Content/Pages > Product page and set hidden for Right sidebar option

Description



Fortifierea naturala a gingiilor



Pasta de dinti racoritoare cu ratanhia de la Weleda curata dintii delicat dar temeinic, datorita unei pudre abrazive naturale din carbonat de calciu (calcar). Prin intrebuintarea regulata a acestei paste de dinti Weleda, placa dentara este indepartata complet, preintampinand aparitia cariilor.



Radacina de ratanhia, planta din flora spontana a Anzilor peruani, este bogata in tananti: extractele radacinii de ratanhia tonifica tesuturile, prevenind sangerarile gingivale. Uleiurile eterice naturale de menta si izma creata confera o senzatie deosebita de prospetime si o respiratie proaspata de durata.



Produs testat dermatologic.

NU CONTINE materii prime provenite din uleiuri minerale, aditivi si parfumuri sintetice, coloranti sau agenti de conservare sintetici.

NU contine fluor!

Weleda. In armonie cu omul si natura.



Ingrediente: Water (Aqua), Calcium Carbonate, Glycerin, Magnesium Aluminum Silicate, Alcohol, Krameria Triandra Root Extract, Commiphora Myrrha Extract, Xanthan Gum, Mentha Piperita (Peppermint) Oil, Mentha Viridis (Spearmint) Leaf Oil, Foeniculum Vulgare (Fennel) Oil, Limonene*, Ammonium Glycyrrhizate. *din uleiuri esentiale naturale.

..

Product Details

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.