Pasta de Dinti Gel
  • Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Pasta de Dinti Gel, Gum, Junior, pentru Intarirea Smaltului, Impotriva Cariilor, Varsta 6+, cu Fluor, Aroma Tutti Frutti, 50ml

GUM
Pasta de Dinti Gel, Gum, Junior, pentru Intarirea Smaltului, Impotriva Cariilor, Varsta 6+, cu Fluor, Aroma Tutti Frutti, 50ml
GUM-JNR-PD-6-50ml
in stock
lei17.26

you can configure this block in iqithtmlbanners module. It is hooked in displayRightColumnProduct hook.

To disable entire area go to iqitthemeeditor module > Content/Pages > Product page and set hidden for Right sidebar option

Description

Combinația patentată de fluor și izomalt ajuta la remineralizarea smalțului pentru dinți permanenți puternici. Conține o cantitate maxima de fluor (1450 ppm) pentru protecție avansată impotriva cariilor dentare. Gel de curățare bland, pentru a nu deteriora smalțul incă sensibil al noilor dinți permanenți. Gust tutti frutti. Textura gel cu sclipici.
 
Beneficii:
Datorită combinației a două ingrediente speciale (fluor și izomalt), gelul de dinți previne dezvoltarea cariilor dentare, care la randul lor pot avea un impact pozitiv asupra sănătății copiilor.
 
Dezvoltat special pentru a fi folosit de catre copiii cu varsta de peste 6 ani, acest gel de dinți ajută la protejarea si dezvoltarea danturii intr-un mod armonios, actionand exact intr-un moment crucial: atunci cand dinții permanenți incep să erupă.

Product Details

Composition
Cu Fluor
Ingrediente Principale
Fluorura de sodiu
Property
Anti-carii
Beneficii
Ajuta la prevenirea cariilor
Cantitate
50 ml
Greutate
50 g
Aroma
Fructe de padure
Afectiuni
Sensibilitate dentara
Tip
Terapeutica
Set
Nu
Numar bucati/set
1
Pentru
Copii
Gama
Healthy Gum
Continut pachet
1 x Gel de dinti
15 Items

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Customers who bought this product also bought:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.