Pasta de Dinti, R.O.C.S., Sensation...
  • Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Pasta de Dinti, R.O.C.S., Sensation Whitening, pentru Albirea Dintilor, fara Fluor, tub 74 gr

R.O.C.S.
Pasta de Dinti, R.O.C.S., Sensation Whitening, pentru Albirea Dintilor, fara Fluor, tub 74 gr
RCS-SNS-WHT-74gr
out of stock
lei67.27

you can configure this block in iqithtmlbanners module. It is hooked in displayRightColumnProduct hook.

To disable entire area go to iqitthemeeditor module > Content/Pages > Product page and set hidden for Right sidebar option

Description

Pasta de dinti unica R.O.C.S. Sensational Whitening, care permite combaterea eficienta impotriva petelor de suprafata, restabileste sanatatea si stralucirea smaltului, contribuie la prevenirea formarii placii si a pigmentarii. Formula unica a pastei de dinti este indeplinita pe baza ultimului sistem de curatare multicaster, care contine granule speciale de curatat. Datorita structurii lor specifice, granulele in stadiul initial de periere dentara indeparteaza placa dentara calitativ, rapid si in siguranta.
La periajul dintilor, granulele se disperseaza in particule rotunde mai mici, care, in etapa finala, asigura lustruirea smaltului, facand albe stralucitoare. Indepartarea de calitate a placii colorate este asigurata de efectul enzimei proteolitice de origine vegetala.

• Reface albirea naturala
• Ofera stralucire incantatoare
• Conserva formarea placii si a calculului dentar
• Ofera o protectie completa a dintilor si a gingiilor

Protectia eficienta impotriva bolilor dentare principale * (carii, gingivita, boala parodontala etc.) si intarirea structurii smaltului * sunt furnizate de complexul brevetat MINERALIN®: enzima naturala de bromelain, xilitol, glicerofosfat de calciu, clorura de magneziu. Nu contine fluoruri, laurilsulfat de sodiu, parabeni, triclosan si clorhexidina.
*Dovedit clinic
Formula de pasta de dinti este protejata prin brevete
Tub 74 g

Product Details

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Customers who bought this product also bought:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.