Pasta de Dinti, R.O.C.S., Bionica, cu...
  • Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Pasta de Dinti, R.O.C.S., Bionica, cu Minerale si Plante, fara fluor, pentru Dinti Sensibili si Parodontoza, tub 74ml

R.O.C.S.
Pasta de Dinti, R.O.C.S., Bionica, cu Minerale si Plante, fara fluor, pentru Dinti Sensibili si Parodontoza, tub 74ml
RCS-BNC-PRDZ-74ml
out of stock
lei48.27

you can configure this block in iqithtmlbanners module. It is hooked in displayRightColumnProduct hook.

To disable entire area go to iqitthemeeditor module > Content/Pages > Product page and set hidden for Right sidebar option

Description

O pasta de dinti naturala care amelioreaza simptomele dintilor sensibili si trateaza eficient gingiile sangerande din primele zile de aplicare.

95,4% ingrediente din plante.

Proiectat special pentru persoanele cu dinti prea sensibili, sangerari si gingii inflamate. Datorita compozitiei sale naturale si sigure, aceasta pasta de dinti este destinata persoanelor care prefera produse naturale. De asemenea, poate fi recomandata femeilor gravide deoarece nu contine fluorura, laurilsulfat de sodiu, materiale de colorare, alcool, antimicrobiane sau parabeni. Contine concentratii ridicate de lemn dulce, cunoscute istoric pentru proprietatile sale vindecatoare, ulei esential de cuisoare, eucalipt si saruri minerale extrase din laminaria in combinatie cu glicerofosfat de calciu, care protejeaza dintii de carii, reduc hipersensibilitatea dintilor si sustin procesele metabolice in paradontoza. De asemenea, contine clorura de potasiu, care reduce rapid simptomele sensibilitatii dintelui si iod ca ingredient al complexului mineral laminaria. Concentratiile ridicate de extracte de plante mentionate mai sus sunt un factor determinant in nuanta specifica de brun a pastei.

Efectul general al pastei este urmatorul:

    Amelioreaza simptomele dintilor sensibili din primele zile de aplicare.
    Intareste efectiv gingiile si se lupta cu sangerarea si inflamatia.
    Formula verde - nu contine antimicrobiane abiotice si antibiotice.
    Protejeaza organele cavitatii bucale de efectele agentilor patogeni orali, oferind un efect antiinflamator *
    Antareste dintii datorita formulei sale remineralizante active *
    Fluorura libera
    Bazat pe fosfat dicalcic, indeparteaza usor placa fara a deteriora dintii si gingiile

Pasta de dinti nu contine fluor, agenti coloranti, laurii sulfat de sodiu, parabeni sau alti conservanti artificiali.


Ingrediente: Aqua, dihidrat de fosfat dicalcic, sorbitol, glicerina, silice, clorura de potasiu, sare de sare de Laminaria, extract de radacina de Glycyrrhiza Glabra, cocamidopropil betaina, guma de xantan, glicerofosfat de calciu, Eugenia Caryophyllus (Clove) Ulei de frunze, Ulei de frunze de Eucalyptus Globulus.
Formula patentata


Tub 74 g

Product Details

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.