• -5%
Apa de Toaleta pentru Bebelusi
  • Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Apa de Toaleta pentru Bebelusi, Biolane, Fraicheur, Fara Alcool, Fara Parabeni, 200ml

Biolane
Apa de Toaleta pentru Bebelusi, Biolane, Fraicheur, Fara Alcool, Fara Parabeni, 200ml
BLN-EDT-FRCHR-200ml
out of stock
lei41.10 lei43.26 -5%

you can configure this block in iqithtmlbanners module. It is hooked in displayRightColumnProduct hook.

To disable entire area go to iqitthemeeditor module > Content/Pages > Product page and set hidden for Right sidebar option

Description

Apa de toaleta Biolane Baby pentru orice moment al zilei.

Special adaptată pentru a completa plăcut toaleta, formula sa dermatologică cu pH fiziologic combină puritatea și moliciunea. Bogat in provitamina B5, catifelează și inmoaie epiderma, păstrand in același timp echilibrul natural al pielii.

Parfumul său delicat citric și foarte inflorit, pe bază de caprifoi și mazăre dulce, oferă un moment unic de prospețime și plăcere de a-ți pune copilul in cel mai bun mod posibil .

Apa de toaletă Biolane este sigură de utilizat pentru nou-născuți. Spray-ul sau practic permite o aplicare usoara si precisa.

fara alcool, fara paraben, fara fenoxietanol, fara ftalat.

Testat dermatologic.

Flacon pulverizator de 200 ml.

Compoziţie:
Aqua, ulei de ricin hidrogenat PEG-40, parfum, cocoamfoacetat de sodiu, pantenol, benzoat de sodiu, PCA etil cocoil arginat, acid citric, CI 14700, alfa izometil iononă, citral, citronellol, eugenol, hexil cinamal, hidroxicitronelal, limonel, limonel.

Product Details

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.