Supozitoare pentru Bebelusi
  • Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Supozitoare pentru Bebelusi, Gifrer, cu Glicerina, Efect Laxativ, 10 buc

Gifrer
Supozitoare pentru Bebelusi, Gifrer, cu Glicerina, Efect Laxativ, 10 buc
GFR-SUP-GLCR-10b
in stock
lei12.95

you can configure this block in iqithtmlbanners module. It is hooked in displayRightColumnProduct hook.

To disable entire area go to iqitthemeeditor module > Content/Pages > Product page and set hidden for Right sidebar option

Description

Supozitoarele de glicerină pentru copii Gifrer sunt un laxativ rectal. Acest tratament este recomandat in anumite forme de constipație și ca pregătire pentru anumite analize (rectoscopie).

Laxativele rectale sunt convenabile deoarece acţionează rapid. Acestea permit evacuarea rapidă a scaunului situat in partea terminală a colonului și a rectului. Utilizarea lor trebuie sa fie punctuala deoarece perturba reflexul de defecatie si poate irita mucoasa anale (nerecomandat in caz de hemoroizi sau fisura anale).

Administrare
Cale rectală. Supozitorul trebuie introdus la nivelul anusului. Dacă este necesar, puteți scufunda supozitorul in apă rece pentru a facilita introducerea acestuia. Dacă copilul dumneavoastră este constipat.

Dozare:
Doza obișnuită este de 1 pană la 2 supozitoare pe zi pentru a obține o mișcare intestinală pe zi.
Dacă copilul dumneavoastră plănuiește un examen rectal: Doza obișnuită este de 1 supozitor, care trebuie utilizat cu 5 pană la 30 de minute inainte de ora examenului.
Tratamentul constipației nu trebuie să depășească, in medie, 10 zile.

Ingrediente:
Glicerol

Product Details

Cantitate
10 ml
Greutate
10 g
Afectiuni
Digestive
Numar bucati/set
10
Pentru
Copii
Forma/Textura
Supozitor
Tip administrare
Cale rectala
Tip ambalaj
Blister
10 Items

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.