Medicament Homeopatic
  • Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Tratament Homeopatic, Weleda, Calmedoron, ajutor in Neliniste, Nervozitate si Probleme de Adormire, 10gr

Tratament Homeopatic, Weleda, Calmedoron, ajutor in Neliniste, Nervozitate si Probleme de Adormire, 10gr
WLD-CLMDRN-10gr
Last items in stock
lei46.85

you can configure this block in iqithtmlbanners module. It is hooked in displayRightColumnProduct hook.

To disable entire area go to iqitthemeeditor module > Content/Pages > Product page and set hidden for Right sidebar option

Description

  • Ajută la neliniște, nervozitate și dificultăți de a adormi
  • Favorizează adormirea și susține un somn odihnitor și relaxat
  • Te ajută să te calmezi in timpul zilei
  • Ajutor natural pentru probleme de adormit și nervozitate

Calmedoron ajută la neliniște, nervozitate și dificultăți de a adormi. Calmează in timpul zilei, luat seara Calmedoron promovează adormirea și susține un somn odihnitor și relaxat.

Extractele de plante din hamei, valeriană, floarea pasiunii și ovăz calmează nervii suprasolicitați. Cafeaua intr-o formă puternic diluată, potențată homeopatic ajută impotriva afecțiunilor precum palpitațiile, neliniștea și insomnia. Stările de tensiune cauzate de epuizare, oboseală excesivă sau suprasolicitare senzorială pot fi reduse mai ușor.

Dozare:
Dacă nu este prescris altfel de medic, adulții și copiii cu varsta de la 6 ani primesc 15 granule in doză unică, copiii mici de la 1 la 5 ani 10 granule, sugarii in primul an de viață 5 granule.

In caz de dificultăți de adormire, doza unică se ia seara inainte de culcare; in caz de nervozitate, cantitatea corespunzătoare de granule se ia o dată pe zi.

Condiții de depozitare
Nu există cerințe speciale de depozitare.

Sarcina și alăptarea
Adresați-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului pentru sfaturi inainte de a lua orice tratament in timpul sarcinii sau alăptării.

Compozitie
10 g (= 10,7 ml) contin: Ingrediente active: Avena sativa 2b Ø 2,5 g / Humulus lupulus Ø 0,12 g / Passiflora incarnata Ø 0,75 g / Valeriana, etanol. Decoctum Ø 3 g / Coffea tosta, etanol. Decoctum dil. D60 (HAB, v. 19f) 1,5 g.

 

Product Details

Cantitate
10 ml
Greutate
10 g
Afectiuni
Stres
Numar bucati/set
1
Pentru
Adulti
Forma/Textura
Granule
Tip administrare
Cale orala
Tip ambalaj
Flacon
2 Items

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.