Gel
  • Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Gel, Gum, AftaClear, Tratament Impotriva Aftelor si Ulcerelor Bucale, 10ml

GUM
Gel, Gum, AftaClear, Tratament Impotriva Aftelor si Ulcerelor Bucale, 10ml
GUM-GEL-AFT-10ml
out of stock
lei44.87

you can configure this block in iqithtmlbanners module. It is hooked in displayRightColumnProduct hook.

To disable entire area go to iqitthemeeditor module > Content/Pages > Product page and set hidden for Right sidebar option

Description

Poate fi utilizat pentru a trata ulcerele bucale (afte) și leziunile mici ale mucoasei bucale, cum ar fi: abraziuni de la aparatele ortodontice, iritații de la proteze dentare și leziuni minore. Pentru adulți și copii.

  • Oferă o ușurare eficientă de la prima aplicare. 
  • Optim pentru tratamentul ulcerațiilor acute ale mucoasei bucale pentru aplicare directă/
  • Ușor de utilizat și aplicat datorită aplicatorului extra-lung
  • Oferă ameliorarea durerii de lungă durată și imediată
  • Promovează vindecarea rapidă
  • Nu conține alcool
  • Nu provoacă usturime, arsură, amorțeală sau gură uscată

Administrare:
2-3 ori pe zi (dupa mese); mai frecvent dacă este necesar. Utilizați timp de o săptămană sau pană cand simptomele dispar. Se recomandă să nu mancați sau să beți cel puțin 30 de minute după aplicare.

Ingrediente:
Sorbitol Aqua, Propanediol (Zemea), Aqua, Propilen Glicol, Polycarbophil (Noveon AA-1 USP), Mucosave FG (Maltodextrină, Extract de tulpină de Opuntia Ficus-Indica, Extract de frunze de Olea Europae), Hidroxid de sodiu, Taurină, PVP (Luviskol). K90), Geogard Ultra (gluconolactonă, benzoat de sodiu, gluconat de calciu), xilitol, hialuronat de sodiu, SymRelief (bisabolol, extract de rădăcină de Zingiber Officinale), sucraloză, aromă, extract de stevia rebaudiana, coloranți (CI 19140, CI 42090).

Product Details

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Customers who bought this product also bought:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.