Solutie
  • Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Solutie, Pierre Fabre, Kerafilm, Tratamentul Calusurilor, Negilor si Verugilor, 10ml

Solutie, Pierre Fabre, Kerafilm, Tratamentul Calusurilor, Negilor si Verugilor, 10ml
PFB-KRFLM-10ml
in stock
lei58.87

you can configure this block in iqithtmlbanners module. It is hooked in displayRightColumnProduct hook.

To disable entire area go to iqitthemeeditor module > Content/Pages > Product page and set hidden for Right sidebar option

Description

Kerafilm este un tratament recomandat pentru tratamentul local adjuvant al bataturilor, calusurilor, ochilor de pasare si negilor.

Datorita ingredientelor active speciale, Kerafilm trateaza verucile plantare, avand un puternic efect antinflamator si antioxidant.

Beneficii

Solutia este recomandata in tratamentul verucilor plantare, vulgare, in mozaic.

Compozitie

Substanțe active la 100 g de soluție:
Acid salicilic: 16,7 g Acid
lactic: 16,7 g

Mod de utilizare

Se recomanda o aplicatie/zi, seara, timp de 8 saptamani. Curatati si uscati cu atentie zona supusa tratamentului, aplicati Biorga Verrufilm solutie cu ajutorul spatulei, apoi lasati sa se usuce. Indepartati la 2-3 zile stratul superficial cu ajutorul unei pile de carton sau piatra ponce. Daca apare sangerarea intrerupeti tratamentul timp de 2-3 zile. Solutie pentru aplicatii locale.

Prezentare
10 ml

 

Product Details

24 Items

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Customers who bought this product also bought:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.