Crema pentru Picioare
  • Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Crema pentru Picioare, Pierre Fabre, Pedi Med, Hidratarea si Regenerarea Pielii afectate de Diabet, 100ml

Crema pentru Picioare, Pierre Fabre, Pedi Med, Hidratarea si Regenerarea Pielii afectate de Diabet, 100ml
PFB-PDMD-100ml
in stock
lei68.20

you can configure this block in iqithtmlbanners module. It is hooked in displayRightColumnProduct hook.

To disable entire area go to iqitthemeeditor module > Content/Pages > Product page and set hidden for Right sidebar option

Description

Crema pentru picioare foarte uscate ajuta la lupta impotriva uscaciunii extreme a anumitor picioare, ale caror inconveniente pot duce la dureri si leziuni semnificative ale pielii. Se foloseste pentru a le calma si a reconstitui epiderma. Este deosebit de potrivit pentru persoanele cu diabet deoarece joacă un rol și in fața problemelor de microcirculație, precum și in fața infecțiilor fungice care s-au dezvoltat din cauza unui dezechilibru in flora picioarelor. Formula sa compusă din piroctonă olamină cu proprietăți purificatoare, combinată cu masaj care promovează microcirculația, acționează eficient asupra uscăciunii pielii și face posibilă catifelarea durabilă a pielii picioarelor uscate.

Administrare:
Folosind masaje ușoare, aplicați crema Pedimed cu mainile curate pe zonele de tratat, asigurandu-vă că picioarele sunt bine curățate și uscate. Utilizați de două ori pe zi, eventual de trei ori dacă este necesar. Spălați-vă mainile după utilizare. Potrivit numai pentru uz extern. Nu combinați simultan cu un alt tratament topic. Nu aplicați pe pielea rănită. A nu se aplica pe ochi. Nu inghiti. A nu se utiliza in caz de alergie la oricare dintre componente. A nu se utiliza copiilor sub 12 ani și femeilor insărcinate. A nu se lasa la indemana copiilor. Recapitulați bine după utilizare.

Ingrediente:
Apă (Aqua), Glicerină, Petrolatum, Ciclometiconă, Stearat de gliceril, Peg-12, Extract de rădăcină de Ruscus Aculeatus (Ruscus Aculeatus), Uree, Acid stearic, Lactamid Mea, Benzoat de benzil, Citral, Dimeticonol, Parfum (Parfum), Citral Cinnamal, Limonene, Linalool, Pirocton Olamină, Tocoferil Nicotinat, Trietanolamină. 

 

Product Details

5 Items

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.