Spray Nazal Homeopatic
  • Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Spray Nazal Homeopatic, Weleda, Rhinodoron, cu Aloe Vera, pentru Hidratarea Mucoasei Nazale, 20ml

Spray Nazal Homeopatic, Weleda, Rhinodoron, cu Aloe Vera, pentru Hidratarea Mucoasei Nazale, 20ml
WLD-RHNDR-20ml
in stock
lei44.10

you can configure this block in iqithtmlbanners module. It is hooked in displayRightColumnProduct hook.

To disable entire area go to iqitthemeeditor module > Content/Pages > Product page and set hidden for Right sidebar option

Description

Sprayul nazal Rhinodoron contine gel aloe vera cu proprietati hidratante recunoscute. Datorita concentratiei sale fiziologice saline, acest tratament medical echilibreaza intreaga mucoasa nazala si capacitatile sale de aparare.
Ajută la restabilirea funcțiilor fiziologice ale mucoasei nazale.

Hidratarea cavităților nazale: gelul de aloe vera păstrează hidratarea mucoasei nazale. Rhinodoron poate fi folosit ca măsură preventivă in caz de atmosfera uscată, poluată sau bogată in polen.

Curățarea cavităților nazale: Rhinodoron curăță cavitățile nazale, in special in prezența mucusului sau a crustelor. Este util pentru sugari și copii mici, atunci cand tehnica de suflare nu este incă stăpanită.

Administrare:

  • Hidratarea cavităților nazale: pulverizați in timp ce inhalați ușor pe nas. 1 pană la 2 pulverizări in fiecare nară, de 2 pană la 6 ori pe zi.
  • Curățarea cavităților nazale: incepeți cu o suflare preliminară. După fiecare pulverizare, suflați-vă nasul, avand grijă să blocați nara opusă. Repetați operațiunea după cum este necesar.
  • La sugari: Dacă este necesar, aruncați nasul copilului cu o suflantă de nas pentru copii. Intinde copilul cu capul intors in lateral. Pulverizați soluția in nara superioară. Repetați operația pe cealaltă parte.

Ingrediente:
Gel de aloe vera, clorură de sodiu, clorură de potasiu, apă distilată.

Product Details

6 Items

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Customers who bought this product also bought:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.