Gel
  • Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Gel, Bayer, Bepanthen, BepanGel, Efect Calmant, Hidratant si Reparator, 50gr

Bayer
Gel, Bayer, Bepanthen, BepanGel, Efect Calmant, Hidratant si Reparator, 50gr
BEPNTH-GEL-50gr
out of stock
lei53.88

you can configure this block in iqithtmlbanners module. It is hooked in displayRightColumnProduct hook.

To disable entire area go to iqitthemeeditor module > Content/Pages > Product page and set hidden for Right sidebar option

Description

Gelul pentru răni BepanGel calmeaza și promovează vindecarea rănilor
Tratamentul rănilor mici, superficiale, este foarte ușor cu gelul pentru răni BepanGel. Gelul pentru răni BepanGel este un hidrogel care optimizează umiditatea și valoarea pH-ului rănilor și astfel promovează vindecarea rănilor. Acest lucru reduce riscul de apariție a cicatricilor.

Textura usoara de gel raceste si calmeaza durerea resimtita. O peliculă de gel aplicată subțire protejează impotriva riscurilor ulterioare de infecție. Gelul este vegan și are o perioadă de valabilitate foarte lungă de pană la 36 de luni de la deschidere.

Gelul pentru rană BepanGel oferă următoarele avantaje datorită combinației 4 in 1:

  • Textura gelului raceste si calmeaza durerea resimtita
  • Promovează vindecarea rănilor
  • Formează o peliculă protectoare
  • Reduce riscul de apariție a cicatricilor

Gelul este usor de aplicat si foarte usor de folosit: Aplicati un strat subtire din el pe zona afectata, de cateva ori pe zi daca este necesar. Gelul pentru răni BepanGel este un produs pentru vindecarea rănilor pentru intreaga familie.

Gelul pentru răni BepanGel optimizează valoarea pH-ului și umiditatea și astfel sprijină vindecarea rănilor. Gelul are capacitatea de a absorbi și de a elibera hidratare, făcandu-l potrivit pentru diferite răni superficiale. Acest lucru promovează vindecarea rănilor, accelerează procesul natural de vindecare și reduce probabilitatea apariției cicatricilor.

In plus, textura usoara de gel raceste si astfel amelioreaza durerea resimtita. Gelul este ușor de aplicat și formează o peliculă care protejează rana de riscuri suplimentare de infecție.

Product Details

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Customers who bought this product also bought:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.