Solutie Bucala
  • Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Solutie Bucala, Bayer, Bepanthen, Efect Hidratant si Reparator, 50ml

Bayer
Solutie Bucala, Bayer, Bepanthen, Efect Hidratant si Reparator, 50ml
BEPNTH-SOL-ORL-50ml
in stock
lei25.24

you can configure this block in iqithtmlbanners module. It is hooked in displayRightColumnProduct hook.

To disable entire area go to iqitthemeeditor module > Content/Pages > Product page and set hidden for Right sidebar option

Description

Soluția Bepanthen: Promovează vindecarea leziunilor la nivelul mucoasei bucale
Susține vindecarea rănilor in leziunile mucoasei bucale. Este potrivit pentru utilizare ca si clătire, de exemplu in zona gurii, dar și pentru leziuni superficiale minore ale pielii exterioare.

Ingredientul activ dexpantenol susține vindecarea naturală a rănilor și, in același timp, are proprietăți de hidratare. Un alt plus: Soluția este, de asemenea, fără coloranți sau parfumuri.

Administrare:
Clătiți gura o dată sau de mai multe ori pe zi după cum este necesar și apoi scuipați soluția.
Soluția Bepanthen poate fi utilizată nediluată pentru clătire, precum și intr-un raport de amestec de 1:1 cu ceai sau apă călduță.
Următoarele se aplică pentru uz extern: Aplicați nediluat pe zona afectată a pielii sau, alternativ, utilizați comprese umede.
Atat in ​​cazul mucoasei bucale, cat și al leziunilor cutanate, trebuie să utilizați soluția Bepanthen pană cand toate simptomele dispar.
 
Soluția Bepanthen conține ingredientul activ dexpantenol intr-o soluție apoasă. Cu ajutorul acestuia, este posibil să se stimuleze producția de celule noi, sănătoase ale pielii și astfel să se sprijine vindecarea rănilor de la nivelul mucoasei bucale sau a pielii.


Vă rugăm să evitați contactul cu ochii atunci cand utilizați soluția Bepanthen.

Ingredientele active ale soluției Bepanthen
Ingredientul activ dexpantenol se transformă in vitamina B5 (acid pantotenic), care, pe de o parte, are proprietatea de vindecare a rănilor și, pe de altă parte, leagă umiditatea in piele.

Cu ajutorul ingredientului activ, soluția Bepanthen susține vindecarea rănilor in zona gurii și pe piele.

 

Product Details

5 Items

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Customers who bought this product also bought:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.