• -5%
Lotiune de Corp
  • Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Lotiune de Corp, Galderma, Desonide 0.05%, Amelioreaza Dermatita Seboreica si Atopica, 30ml

Lotiune de Corp, Galderma, Desonide 0.05%, Amelioreaza Dermatita Seboreica si Atopica, 30ml
GLDRM-DSNDE-30ml
in stock
lei63.20 lei66.53 -5%

you can configure this block in iqithtmlbanners module. It is hooked in displayRightColumnProduct hook.

To disable entire area go to iqitthemeeditor module > Content/Pages > Product page and set hidden for Right sidebar option

Description

Acest tratament este utilizat pentru a trata o varietate de afecțiuni ale pielii (cum ar fi eczeme, dermatite, alergii, erupții cutanate). Desonida reduce umflarea, mancărimea și roșeața care pot apărea in aceste tipuri de afecțiuni. Desonida este un corticosteroid ușor.

Cum se utilizeaza?
Utilizați acest tratament numai pe piele.

Agitați bine sticla inainte de utilizare. Spălați-vă pe maini. Curățați și uscați zona afectată. Aplicați o peliculă subțire de lotiune pe zona afectată și frecați ușor conform indicațiilor medicului dumneavoastră, de obicei de 2 pană la 3 ori pe zi. Nu bandajați, infășurați sau acoperiți zona decat dacă sunteți instruit să faceți acest lucru. Dacă este folosit in zona scutecelor la un copil, nu folosiți scutece stranse sau pantaloni de plastic.

După aplicarea lotiunii, spălați-vă și uscați-vă mainile, cu excepția cazului in care utilizați acest tratament pentru a trata mainile. Cand aplicați aceasta lotiune in apropierea ochilor, evitați introducerea acesteia in ochi, deoarece aceasta se poate agrava sau poate provoca glaucom sau poate provoca iritații. De asemenea, evitați introducerea acetei lotiuni in nas sau gură. Dacă aveți acest tratament in ochi, nas sau gură, clătiți imediat cu multă apă.

Product Details

Property
Absorbtie rapida
Tip Produs
Lotiune de corp
Beneficii
Anti-inflamator
Cantitate
30 ml
Greutate
30 g
Aroma
Fara aroma
Tip
Clasic
Set
Nu
Zona Corporala
Corp
Numar bucati/set
1
Pentru
Unisex
Forma/Textura
Crema
Continut pachet
1x Lotiune 30ml
Utilizare
Zi
Tipul de ten
Cu Psoriazis
Protectie solara
0 SPF
44 Items

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Customers who bought this product also bought:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.