Colanti Modelatori
  • Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Colanti Modelatori, Marie, pentru Femei, cu Push Up, Impotriva Celulitei, Culoare Neagra, Marime XL

Marie
Colanti Modelatori, Marie, pentru Femei, cu Push Up, Impotriva Celulitei, Culoare Neagra, Marime XL
LNJ-CRP-CLNTI-MARIE-BLK-XL
Last items in stock
lei62.23

you can configure this block in iqithtmlbanners module. It is hooked in displayRightColumnProduct hook.

To disable entire area go to iqitthemeeditor module > Content/Pages > Product page and set hidden for Right sidebar option

Description

Acest pachet conține chiloții Marie și spray-ul de lifting. Cu aceasta obțineți un produs foarte eficient pentru arderea grăsimilor si care, in timp, ajuta la reducerea vizibila a celulitei de pe corp. Colantii Marie iți modelează silueta cu funcția de push-up pentru fese și efectul burticii. Materialul din care sunt confectionati colantii imbunatateste microcirculatia pielii si astfel permite o mai buna respiratie a pielii, pe termen lung, la nivelul feselor și coapselor. Aplicare: Pulverizați spray-ul de lifting, zilnic, pe interiorul chiloților, lăsați-l să acționeze scurt timp și puneți chiloții. O senzație de incălzire se va simți in funcție de efortul fizic. Cu utilizarea regulată (cel puțin șase ore pe zi, pe o perioadă mai lungă de timp) puteți obține o reducere semnificativă a zonelor cu probleme. Ingrediente pentru spray formator: Aqua, alcool denat., Polyquaternium-16, Propanediol, Fenoxietanol, Glicerina, Cofeina, Extract de radacina de Ruscus Aculeatus, Lecitina hidrogenata, Carnitina, Butilenglicol, Escina, Maltodextrina, Silice, Extract de Hedera Helix-1, Extract de Hedera Helix. Instructiuni de intretinere: Se spala la masina la 30 de grade sau manual.

Product Details

Detalii
Fara cusaturi
Tip Produs
Colanti
Culoare
Negru
Pentru
Femei
Material
Elastan
Marime
XL INTL
Imprimeu
Uni
Captuseala
Fara captusala
Detalii material
Nu aluneca
Exterior
Poliester
Umplutura
Fara captuseala
Tehnologie
Efect de modelare
Culoare de baza
Negru
Sistem inchidere
Fara inchidere
Marime convertita
XL INTL
Talie
Inalta
Sustinere metalica
Fara sarma
Forma cupa
Push up
Barete
Nu are
Material cupe
100% Poliester
1 Item

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.