Insecticide & capcane
  • Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Spray pentru Tesaturi, Gilbert, Parasidose, Tratament Anti-Paduchi, Non-Toxic, Actiune Rapida, 250ml

Gilbert
Spray pentru Tesaturi, Gilbert, Parasidose, Tratament Anti-Paduchi, Non-Toxic, Actiune Rapida, 250ml
GLBRT-PRSD-SPRY-250ml
out of stock
lei114.08

you can configure this block in iqithtmlbanners module. It is hooked in displayRightColumnProduct hook.

To disable entire area go to iqitthemeeditor module > Content/Pages > Product page and set hidden for Right sidebar option

Description

Cand cineva din gospodăria ta a prins păduchi, nu este neobișnuit ca aceștia să se răspandească in toată casa in urma contactului cu părul parazit: canapea, saltea, cearșafuri, animale de pluș, căști de biciclete, scaun pentru copii, etc. Prin urmare, mediul inconjurător trebuie tratat astfel incat sa scapati definitiv de păduchi și lendini și sa evitati orice risc de infestare de către alte persoane.

Utilizare:
Scutura bine inainte de folosire. Inainte de utilizare, verificați stabilitatea culorilor textilelor. Pentru țesături lavabile la mașină: Pulverizați pe intreaga suprafață a țesăturii, lăsați să se usuce apoi spălați la mașină la temperatura dorită. Pentru suprafețe textile nelavabile la mașină: pulverizați spray-ul intr-un mod uniform pe intreaga suprafață textilă. Lăsați să se usuce, apoi aspirați cu atenție dăunătorii morți cu un aspirator.

Ingrediente:
Substanță activă: Geraniol 3% (v/v) Nr. CAS 106-24-1.

 

Product Details

Property
Non-toxic
Tip Produs
Insecticid
Culoare
Alb
Greutate
250 g
Forma/Textura
Spray
Destinat pentru
Purici
Numar bucati
1
Capacitate
250 ml
Parfum
Fara miros

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.