Creme de fata
  • Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Crema de Ochi, RoC, Retinol Correxion, Efect Anti-Imbatranire impotriva Ridurilor, Cearcanelor si Pungilor, 15gr

ROC
Crema de Ochi, RoC, Retinol Correxion, Efect Anti-Imbatranire impotriva Ridurilor, Cearcanelor si Pungilor, 15gr
RoC-RTNL-CRRX-EYE-15gr
out of stock
lei175.48

you can configure this block in iqithtmlbanners module. It is hooked in displayRightColumnProduct hook.

To disable entire area go to iqitthemeeditor module > Content/Pages > Product page and set hidden for Right sidebar option

Description

O cremă de ochi cu retinol dovedit clinic că abordează 3 preocupări majore ale zonei ochilor: ridurile, cearcănele și pungile.

Creată cu retinol pur RoC®, cel mai premiat retinol din America*, cea mai bună cremă de ochi pentru riduri RoC® tratează ridurile, cearcănele și pungile in zona delicată a ochilor.

Conceput pentru rezultate spectaculoase, dar suficient de blande pentru utilizarea zilnică in jurul ochilor, ridurile sunt vizibil reduse cu 50%. 90% au văzut cearcănele redus vizibil, in timp ce 84% au văzut pungile reduse.

"Crema de ochi RoC Retinol Correxion este primul lucru pe care il aplic in timpul rutinei mele de noapte! Am găsit personal o reducere a aspectului liniilor fine și a pungilor din jurul ochilor, fără a provoca iritații. Imi place acest produs!" - Dr. Anna Guanche, M.D., dermatolog și chirurg dermatologic certificat de consiliu

Ingrediente:
Retinolul este un retinoid, un derivat al vitaminei A care apare in mod natural in piele. Formula noastră exclusivă accelerează indepărtarea celulelor vechi și plictisitoare ale pielii de la suprafață, dezvăluind altele proaspete și noi. Rezultatul este o piele vibrantă și cu aspect mai sănătos.

Toate ingredientele
Apă, glicerină, lactoză, benzoat de alchil C12-15, etilhexanoat de cetearil, stearat de gliceril, stearat de PEG-100, PEG-8, alcool stearilic, pantenol, trometamină, carbomer, miristat de izopropil, metilparaben TA, disodiu GHT, propilparaben de cupru, disodiu , Aspartat de magneziu, polisorbat 20, retinol, digluconat de clorhexidină, fenoxietanol, gluconat de zinc.

Product Details

Ingredient principal
Acid Hialuronic
Property
Acid hialuronic
Tip Produs
Crema de fata
Varsta
18+ ani
Beneficii
Anti-rid
Culoare
Alb
Cantitate
15 ml
Greutate
15 g
Tip
Clasic
Set
Nu
Zona Corporala
Ochi
Pentru
Femei
Forma/Textura
Crema
Gama
Clasic
Continut pachet
1 Crema
Utilizare
Noapte
Tipul de ten
Matur
Protectie solara
Fara

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.