Creme de fata
  • Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Crema de Fata, Dove, Dermaseries, Hidratare de Lunga Durata si Protectie SPF 30, 50ml

Dove
Crema de Fata, Dove, Dermaseries, Hidratare de Lunga Durata si Protectie SPF 30, 50ml
DVE-DRM-VSG-50ml
in stock
lei21.63

you can configure this block in iqithtmlbanners module. It is hooked in displayRightColumnProduct hook.

To disable entire area go to iqitthemeeditor module > Content/Pages > Product page and set hidden for Right sidebar option

Description

Crema de zi Dove DermaSeries Soothing Facial Day SPF30 50ml este o crema de fata protectoare si calmanta, special dezvoltata pentru pielea foarte uscata si pielea sensibila. In plus, oferă o hidratare de lungă durată și protejează pielea de deteriorarea razelor UV cu un filtru SPF30. Ca atare, această cremă de față nu provoacă iritații odată ce o aplici.

Ceramidele sunt componente esentiale pentru o piele sanatoasa, insa pielea uscata si sensibila, uneori, nu le produce in cantitate suficienta. Cu toate acestea, DermaSeries nu adaugă ceramide la formulele sale. Aceasta este cea mai avansată și eficientă gamă Dove, dezvoltată cu un sistem unic de activare a ceramidei. In plus, are o concentrație mare de ingrediente active, cum ar fi niacinamida și glicerina, care ajută la restabilirea barierei pielii, făcand-o sănătoasă din interior. In același timp, are o formulă hipoalergenică și fără parfum, care il face confortabil de aplicat și potrivit pentru pielea sensibilă. Această cremă de față a fost testată dermatologic și s-a dovedit a fi potrivită pentru utilizarea zilnică.

Ingrediente:
Aqua, Butyloctyl Salicylate, Glycerin, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Isohexadecane, Carthamus Tinctorius Oleosomes, Niacinamide, Dimethicone, Butyl Methoxydibenzoylmethane, C12-15 Alkyl Benzoate, Polyglyceryl-10 Stearate, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Dimethicone Crosspolymer, Sodium Benzoate, Xanthan Gum, Citric Acid, Stearic Acid, Gluconolactone, Sodium Hydroxide, t-Butyl Alcohol, Tocopheryl Acetate, BHT.

Product Details

Ingredient principal
Aminoacizi
Property
Hidratare
Tip Produs
Crema de fata
Varsta
12+ ani
Beneficii
Crema hidrateaza
Culoare
ALB LAPTOS
Cantitate
50 ml
Greutate
50 g
Tip
Profesional
Set
Nu
Zona Corporala
Ten
Pentru
Femei
Forma/Textura
Crema
Gama
Clasic
Continut pachet
1 X Crema
Utilizare
Zi
Tipul de ten
Mixt
Protectie solara
30 SPF
3 Items

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Customers who bought this product also bought:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.