Crema pentru Fata
  • Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Crema pentru Fata, Menarini, UV Avo Pro, Non-comedogenica, Rezistenta la Apa, Protectie IR, UVA, UVB, SPF 30, 50g

Crema pentru Fata, Menarini, UV Avo Pro, Non-comedogenica, Rezistenta la Apa, Protectie IR, UVA, UVB, SPF 30, 50g
MNRN-UVAO-50g
in stock
lei77.50

you can configure this block in iqithtmlbanners module. It is hooked in displayRightColumnProduct hook.

To disable entire area go to iqitthemeeditor module > Content/Pages > Product page and set hidden for Right sidebar option

Description

UV AVO PRO este un gel de protecție solară special conceput, care oferă protecție cu spectru larg impotriva razelor UV vizibile și IR. UV AVO PRO SPF 30+ are rating PA+ + +. Această formulă cu finisaj mat este testată dermatologic, rezistentă la apă și non- comedogenă.

Instrucțiunile de utilizare:
Aplicați generos și uniform pe zonele corpului care trebuie protejate cu cel puțin 20-30 de minute inainte de expunerea la soare. 

Precauții:
Evitați contactul direct cu ochii și clătiți cu apă dacă intră in ochi. Nu aplicați pe pielea deteriorată sau iritata. Dacă apare iritație intrerupeți utilizarea și consultați medicul dumneavoastră. A nu se lăsa la indemana copiilor. Puneți bine capacul după fiecare utilizare.

INGREDIENTE:
Ciclopentasiloxan și Dimeticone/ Viny! Polimer incrucișat de dimeticonă, metoxicinamat de etilhexil, benzoat de dietilamino hidroxi benzoil hexil, oxid de zinc, etilhexi! Triazonă, Propilheptil Caprilat, Undecan și Tridecan, Bis- Etilhexiloxifenol Metoxifenil Triazină, Gliceril Behenat (și) Gliceril Behenat/ Eicozadioat, Amidon de porumb, Ulei de ricin hidrogenat PEG 40, Apă, Hamamelis și extract de frunze de Virginiana G Capilly G.

Product Details

Ingredient principal
Xanthan Gum
Property
Impotriva ridurilor
Tip Produs
Crema de fata
Beneficii
Actiune iluminatoare
Culoare
Alb
Cantitate
50 ml
Greutate
50 g
Tip
Profesional
Set
Nu
Zona Corporala
Ochi
Pentru
Femei
Forma/Textura
Gel
Gama
Clasic
Continut pachet
1x Crema
Utilizare
Zi
Tipul de ten
Cu imperfectiuni
Protectie solara
30 SPF
5 Items

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.