Lotiune de Fata
  • Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Lotiune de Fata, Cetaphil, Daily Hydrating Lotion, Confera Tenului o Hidratare Intensa, 24h, pentru Ten Acneic, 85gr

Cetaphil
Lotiune de Fata, Cetaphil, Daily Hydrating Lotion, Confera Tenului o Hidratare Intensa, 24h, pentru Ten Predispus la Acnee, cu Acid Hialuronic, fara Parfum, 85gr
CTPHIL-DLY-HDRTNG-88gr
Last items in stock
lei127.74

you can configure this block in iqithtmlbanners module. It is hooked in displayRightColumnProduct hook.

To disable entire area go to iqitthemeeditor module > Content/Pages > Product page and set hidden for Right sidebar option

Description

Loțiunea hidratantă zilnică CETAPHIL cu acid hialuronic asigură hidratare imediată și intensă timp de 24 de ore. Această loțiune de față conține o combinație de agenți puternici de hidratare, inclusiv acid hialuronic, pentru a rehidrata pielea printr-un proces instantaneu. Formula ușoară este ideală pentru utilizare sub machiaj, sub forma de baza, și este non-comedogenă, oferind o hidratare de lungă durată, fără infundarea porilor, făcand-o potrivită pentru pielea predispusă la acnee.

Beneficii:
  • Hipoalergenică;
  • Fără parfum ;
  • Non-iritantă; 
  • Hidratează instantaneu, pentru 24 de ore;
  • Formula ușoară, cu absorbție rapidă;
  • Formula non-grasă ce nu va infunda porii;
  • Testat clinic pentru a fi bland cu pielea mixtă, sensibilă.
  • Contine acid hialuronic care este un puternic agent de hidratare și o componentă esențială a pielii, cunoscut pentru capacitatea sa de a reține de pană la 1000 de ori greutatea sa in apă. Această substanță ajută celulele pielii și țesuturile conjunctive să rețină apa pentru o hidratare imediată și intensă. 

Mod de utilizare:
Se aplica uniform pe fata pana la absorbtie. 

Ingrediente:
Apă, carbonat de dicapryl, hidroxietil uree, ciclopentasi loxan, glicerină, gliceril stearat, PEG-100, stearat, acid hialuronic hidrolizat, hidroxid de sodiu, HCl omarin, PCA de sodiu, alcool caprilic, glicol caprililic, cetril glicol nr. Polimer incrucișat alchil acrilat, eritritol.

Product Details

Ingredient principal
Acid Hialuronic
Property
Absorbtie rapida
Tip Produs
Crema de fata
Varsta
18+ ani
Beneficii
Actiune Hidratanta
Culoare
Alb
Cantitate
85 ml
Greutate
85 g
Tip
Clasic
Set
Nu
Zona Corporala
Ten
Pentru
Femei
Forma/Textura
Fluid
Gama
Hidratare
Continut pachet
1 x Lotiune de fata
Utilizare
Zi
Tipul de ten
Uscat
Protectie solara
Fara
2 Items

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Customers who bought this product also bought:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.