Creme de fata
  • Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Crema pentru Fata, Lanbena, Ectoin Soothing, Efect Calmant si Anti-inflamator impotriva Pielii Alergice, 50ml

Crema pentru Fata, Lanbena, Ectoin Soothing, Efect Calmant si Anti-inflamator impotriva Pielii Alergice, 50ml
LNBN-ECTN-CRM-50ml
out of stock
lei24.69

you can configure this block in iqithtmlbanners module. It is hooked in displayRightColumnProduct hook.

To disable entire area go to iqitthemeeditor module > Content/Pages > Product page and set hidden for Right sidebar option

Description

Calmează pielea și repară eficient pielea alergică. Extract din proteină de midii de adancime care luminează pielea și promovează vitalitatea celulelor. Lizatul drojdiei fermentate de Dfid poate intări și calma pielea, reducand in mod eficient factorii inflamatori ai pielii și reducand daunele UVB aduse fibroblastelor pielii.

Instructiuni
Utilizați-l o dată pe zi, curățați și dezinfectați zona afectată sau rana inainte de utilizare, apoi aplicați o cantitate adecvată de cremă pe zona de reparat și masați ușor.

Sfaturi
1. In cazul pielii sensibile, vă rugăm să testați mai intai produsul pe interiorul brațului. Dacă apare disconfort, vă rugăm să opriți imediat utilizarea produsului și să solicitați asistența unui dermatolog.
2. Dacă produsul vă intra in contact cu ochii, clătiți-i imediat cu apă proaspătă.

Ingrediente:
acva/apa, glicerina, tetrahidrometilpirimidină acidiectoină carboxilică), lizat de ferment bifida, extract de midiie extract de rădăcina de sophora flacescens extract de rădăcină glycyrrhiza inflata extract de rădădina scutellaria baicalensis (scutellaria baicalensis) extract de rădăcina, glycerină, copolimer acrilat/acid acril copolimer pvm/ma, acril (ester)/c10-30 alcol acrilat polimer reticulat sare de potasiu trietanolamină, fenoxic alcol clor fenil eter, 1,2-benzabenil, dilcohilparol, xalcilparol, dilcohilparol edta. hialuronat de sodiu

Product Details

Ingrediente Principale
Ectoina
Property
Antiinflamatoare
Tip Produs
Crema de fata
Varsta
18+ ani
Beneficii
Absorbtie rapida
Culoare
Alb
Cantitate
50 ml
Greutate
50 g
Tip
Clasic
Set
Nu
Zona Corporala
Ten
Pentru
Femei
Forma/Textura
Crema
Gama
Calming Therapy
Continut pachet
1x Crema 50ml
Utilizare
Noapte
Tipul de ten
Atopic
Protectie solara
Fara

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Customers who bought this product also bought:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.