Produse demachiere si curatare
  • Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Lotiune de Spalare, Healing Pharma, X Heal, Efect de Curatare Profunda cu Carbune Activ si Carbune Activ, 30ml

Lotiune de Spalare, Healing Pharma, X Heal, Efect de Curatare Profunda cu Carbune Activ si Carbune Activ, 30ml
HPHRM-CHRC-SCRB-30ml
in stock
lei18.15

you can configure this block in iqithtmlbanners module. It is hooked in displayRightColumnProduct hook.

To disable entire area go to iqitthemeeditor module > Content/Pages > Product page and set hidden for Right sidebar option

Description

Desfunda porii: Evitați să lăsați murdăria să se acumuleze in porii dvs. Nu va trebui să vă faceți griji pentru pielea uzată și lipsită de viață datorită spălării faciale cu cărbune activat pentru o actiune puternică de curățare.

Elimină celulele moarte ale pielii: această lotiune de spalare cu cărbune, imbogățită cu puteri regenerative, ajută la eliminarea celulelor moarte ale pielii care se acumulează. Cărbunele ajută la indepărtarea cosurilor prin indepărtarea excesului de ulei de pe piele. De asemenea, elimină murdăria, bacteriile periculoase și poluanții de pe față, dezvăluind pielea improspătată. Spălarea feței ajută, de asemenea, la prevenirea acneei și a punctelor negre, precum și oferind un efect de curățare profundă.

Controlează producția de sebuum: și femeile cu pielea grasă ar beneficia de această spălare de față cu cărbune deoarece reduce producția de ulei in exces. Ajută la curățarea minusculelor pori care se infundă cu ulei eliberat de glandele sebacee, oferindu-vă un aspect tineresc.

Indeparteaza poluantii: Această lotiune de spalare cu cărbune și mentol indepărtează murdăria, praful și poluanții de pe piele, desfunda porii și lasă pielea să strălucească in mod natural. 

Sigur pentru toate tipurile de piele: Această lotiune cu cărbune activat cu mentol este special formulată pentru a fi eficientă pe pielea dură a bărbaților și sigură și pe pielea femeilor. Nu contine parabeni, sulfati, siliconi.

Ingrediente: Charcoal Powder, Aloe Vera Gel, Sodium Lauryl Sulphate, Glycerine, Triclosan, Salicylic Acid, Glycolic Acid, Menthol, Carbomer, Stearic Acid, Sodium Hydroxide, and Aqua Fragrance.

Product Details

Property
Antibacterian
Tip Produs
Lotiune de curatare
Beneficii
Antiacneic
Culoare
Negru
Cantitate
30 ml
Greutate
30 g
Tip
Dermatocosmetic
Set
Nu
Zona Corporala
Ten
Numar bucati/set
1
Pentru
Barbati
Utilizat pentru
Curatare
Gama
Carbo Detox
Continut pachet
1 x Lotiune Scrub
Tipul de ten
Mixt
Tip demachiant
Lotiune
Formula
Standard
6 Items

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Customers who bought this product also bought:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.