Balsam buze Carmex cutie
  • Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Balsam buze Carmex cutie, 7.5 g

Carmex
Balsam buze Carmex cutie, 7.5 g
CRMX-LIP-JR-7.5gr
in stock
lei11.93

you can configure this block in iqithtmlbanners module. It is hooked in displayRightColumnProduct hook.

To disable entire area go to iqitthemeeditor module > Content/Pages > Product page and set hidden for Right sidebar option

Description

Balsam buze Carmex cutie, 7.5 g 

 

 

Carmex Cutie 7.5 gr cu SPF 15 este un ajutor indispensabil pentru ingrijirea pielii crapate si deshidratate a buzelor, in orice anotimp.

 

ACTIUNE:

Protejeaza impotriva razelor solare datorita factorului de protectie SPF 15, asigura protectia  buzelor de actiunea nociva a factorilor din mediul extern, hraneste si hidrateaza profund, oferind un efect placut racoritor. Ofera protectie in timpul sporturilor precum ski,  snowboarding, ciclism sau in timpul activitatilor nautice.

 

REZULTATE: Buze hidratate si catifelate.

 

MOD DE UTILIZARE: Se poate aplica zilnic, ori de cate ori este necesar.

 

INGREDIENTE ACTIVE:

Camfor, mentol, lanolina, unt de seminte de cacao, vanilina, acid salicilic, esteri cetilici, ceara de  albine, parafina, fenol.

 

AVERTIZARI / PRECAUTII: Nu este indicat a fi folosit de catre copii cu varsta sub 3 ani.

The Carmex History - Carmex

Product Details

387 Items

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Customers who bought this product also bought:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.