Balsam de Buze
  • Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Balsam de Buze, Boiron, Dermoplasmine, cu Galbenele, Efect Calmant si Hidratant, 10g

Balsam de Buze, Boiron, Dermoplasmine, cu Galbenele, Efect Calmant si Hidratant, 10g
BRN-DPLSM-LIP-10gr
in stock
lei28.34

you can configure this block in iqithtmlbanners module. It is hooked in displayRightColumnProduct hook.

To disable entire area go to iqitthemeeditor module > Content/Pages > Product page and set hidden for Right sidebar option

Description

Balsamul de buze cu Galbenele Dermoplasmine este un tratament calmant si hidratant de la Laboratoire Boiron. A fost special formulat pentru buze uscate si slabite si contine 99,9% ingrediente de origine naturala.

Balsamul de buze Boiron Dermoplasmine cu Galbenele ofera o tripla actiune asupra buzelor: le repara, le hraneste si le calmeaza. De asemenea, ii va proteja de agresiunile externe. Este ideal pentru buzele uscate, iritate, sensibile si crapate. Pielea buzelor are mai multe dezavantaje: este expusa aproape constant elementelor externe, este foarte subtire si nu are protectie. Intr-adevar, nu genereaza sebum si, prin urmare, nu poate forma un film hidro-lipidic, care protejeaza in mod normal pielea. Rezultatul sunt buze care sufera de indata ce conditiile meteorologice devin dure: frig, vant... Buzele sunt apoi iritate. Pot aparea fisuri neplacute.

Administrare:
Aplicare pe buze de cate ori este necesar. Uz extern.

Ingrediente:
Paraffinum liquidum, cera microcristallina, parafina, lanolina, apa, alcool, extract de flori de Calendula officinalis, tocoferol.

Product Details

16 Items

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Customers who bought this product also bought:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.