Balsam de Buze, Weleda, Everon, Efect...
  • Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Balsam de Buze, Weleda, Everon, Efect Calmant si Protectie, SPF 4, 4.8gr

Balsam de Buze, Weleda, Everon, Efect Calmant si Protectie, SPF 4, 4.8gr
WLD-LIP-BLM-EVERN-4.8gr
in stock
lei26.14

you can configure this block in iqithtmlbanners module. It is hooked in displayRightColumnProduct hook.

To disable entire area go to iqitthemeeditor module > Content/Pages > Product page and set hidden for Right sidebar option

Description

Pielea delicata a buzelor este foarte sensibila la expunerea indelungata la frig, vant si lumina soarelui. Balsamul pentru buze Everon de la Weleda calmeaza si ingrijeste fara a lasa un film gras pe piele, deoarece nu contine materii prime pe baza de uleiuri minerale.

Untul de shea, ceara de candelilla si ceara de trandafiri protejeaza buzele delicate, oferind in plus o protectie solara naturala (SPF 4) fara a contine filtre UV sintetice. Revista Öko-Test, pentru evaluarea produselor, i-a acordat calificativul „foarte bun" la ultimul test pentru balsamurile de buze cu protectie UV.Everon ofera o protectie de incredere impotriva actiunii mediului inconjurator, previne craparea si arsurile buzelor si le confera o stralucire matasoasa.

Product Details

3 Items

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Customers who bought this product also bought:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.