Gel de Curatare
  • Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Gel de Curatare, Cetaphil, Ultra Gentle Soothing Body Wash, Hidratare Intensa, pentru Toate Tipurile de Piele, 500ml

Cetaphil
Gel de Curatare, Cetaphil, Ultra Gentle Soothing Body Wash, Hidratare Intensa, pentru Toate Tipurile de Piele, cu Aloe Vera si Galbenele, fara Parfum, 500ml
CTPHIL-ULTR-GNTL-BDY-500ml
in stock
lei69.64

you can configure this block in iqithtmlbanners module. It is hooked in displayRightColumnProduct hook.

To disable entire area go to iqitthemeeditor module > Content/Pages > Product page and set hidden for Right sidebar option

Description

Cetaphil Ultra Gentle este dedicat ingrijirii experte pentru pielea delicată. Cetaphil este recomandat de dermatolog.
Special creata pentru pielea sensibilă. Nu contine alergeni, nu produce mancarimi si nu usuca pielea. Hidrateaza in profunzime si o lasa catifelata pe durata intregii zile.

Beneficii:
  • Contine Aloe Vera hrănitoare;
  • Contine Galbenele;
  • Testat de dermatolog;
  • Fără coloranti;
  • Fără parabeni;
  • Fara ulei mineral;
  • Hipoalergenic.
Conține Aloe Vera, Vitamina B5 și o combinație unică de substante hidratante care lasă pielea să se simtă curată, fina și hidratata in timpul și după duș.
 
Utilizare recomandată:
Pentru utilizare, aplicați o cantitate generoasă pe mainile umede, burete sau carpă de spălat și masați intr-o spumă ușoară. După curățare, clătiți și uscați. Uz zilnic.
 
Ingrediente:
Apă, glicerină, sulfat de sodiu, cocamidopropil betaină, sulfosuccinat disodic de laureth, betaină, pudră de suc de frunze de aloe barbadensis, pantenol (vitamina B5), parfum, distearat de glicol, acrilați/alchil C10-30, acid laclit latric latric, acidul acidulat de sodiu Benzoat, fenoxietanol, citrat de sodiu, Laureth-4, proteină hidrolizată din grau, heliotropină, poliquaternium-10, hidroxid de sodiu

Product Details

Property
Antiinflamator
Tip Produs
Gel de dus
Beneficii
Actiune Hidratanta
Cantitate
500 ml
Greutate
500 g
Aroma
Fara aroma
Tip
Clasic
Set
Nu
Zona Corporala
Corp
Numar bucati/set
1
Pentru
Unisex
Forma/Textura
Gel
Continut pachet
1x Gel de dus
Utilizare
Zi
Tipul de ten
Sensibil
3 Items

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.