Gel de Dus
  • Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Gel de Dus, Neutrogena, Rainbath, Hidrateaza si Repara Pielea Uscata, 250ml

Neutrogena
Gel de Dus, Neutrogena, Rainbath, Hidrateaza si Repara Pielea Uscata, 250ml
NTRG-RNBTH-250ml
in stock
lei75.28

you can configure this block in iqithtmlbanners module. It is hooked in displayRightColumnProduct hook.

To disable entire area go to iqitthemeeditor module > Content/Pages > Product page and set hidden for Right sidebar option

Description

BENEFICII
Acest gel de duș de top vandut este unul dintre cele mai bune produse pentru spălarea corpului. Și poți conta pe acest gel de dus pentru corp pentru a-ți inmuia și condiționa pielea, fără a lăsa in urmă niciun reziduu greu. Folosind o spumă bogată, valorifică parfumul condimentelor, fructelor și ierburilor pentru a vă trezi simțurile și pentru a vă improspăta intregul corp, transformand un duș obișnuit intr-o experiență spa de răsfăț.

Sfaturi de utilizare:
LA DUȘ: Se netezește pe corp cu mainile umezite sau burete. Spumați ușor, apoi clătiți.

Ingrediente:
Apă, laureth sulfat de sodiu, cocamidopropil betaină, clorură de sodiu, parfum, polisorbat 20, laurat de sorbitan PEG-80, EDTA tetrasodic, acid citric, DMDM hidrantoină, hidroxid de sodiu, propilenglicol, galben 5, roșu 40, cumarină albastru 1, Limonen, Linalool, Citronellol, Salicilat de benzil.

Product Details

Property
Fara sapun
Tip Produs
Gel de dus
Beneficii
Exfoliant
Cantitate
250 ml
Greutate
250 g
Aroma
Fara aroma
Tip
Profesional
Set
Nu
Zona Corporala
Corp
Numar bucati/set
1
Pentru
Unisex
Forma/Textura
Gel
Continut pachet
1x Gel de Dus 200ml
Tipul de ten
Uscat
5 Items

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.