Gel de Dus 3 in 1
  • Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Gel de Dus 3 in 1, L'Oreal, Men Expert, Barber Club, Curatarea Corpului, Parului si Barbii, 400ml

L'Oreal Paris
Gel de Dus 3 in 1, L'Oreal, Men Expert, Barber Club, Curatarea Corpului, Parului si Barbii, 400ml
LOR-MEN-BCLB-DSH-3in1-400ml
in stock
lei40.50

you can configure this block in iqithtmlbanners module. It is hooked in displayRightColumnProduct hook.

To disable entire area go to iqitthemeeditor module > Content/Pages > Product page and set hidden for Right sidebar option

Description

Gelul de dus Barber Club de la L'Oréal Paris Men Expert asigura o curatenie ingrijita din cap pana in picioare . Acest gel de dus este ingrijirea ideala pentru toti barbatii, in special pentru cei cu barba, deoarece parul din barba in special are nevoie de ingrijire pentru a arata suplu si sanatos.

Un gel de dus pentru piele si par, precum si pentru o barba perfect ingrijita
Imbogatit cu ulei esential de lemn de cedru valoros, gelul de dus Barber Club curata delicat si temeinic pielea, parul si barba. Ofera multa umiditate si face pielea si parul mai supla. Cu aceasta ingrijire pentru barbati de la L'Oréal Paris Men Expert, incepi ziua improspatat si revigorat. Nota fascinata, picanta, a lemnului de cedru lasa si un parfum masculin, atractiv pe piele.

INGREDIENTE: AQUA / APA, SULFAT DE SODIU LAURETH, CLORURA DE SODIU, GLICERINA, COCO-BETAINA, PARFUM / PARFUM, ACID CITRIC, HIDROXID DE SODIU, POLICUATERNIU-10, PPG-20-ALCILAZILOLTIL, BELTZIL-20-ALCILAZILIT, BELZIL-20-ALCILAZILIU, COUMARIN, LIMONENE, ACID SALICILIC, BENZOAT DE SODIU, ULEI DE JUNIPERUS VIRGINIANA (FIL C245593/1)

Product Details

Property
Antioxidant
Tip Produs
Gel de dus 3 in 1
Beneficii
Actiune Hidratanta
Cantitate
400 ml
Greutate
400 g
Aroma
Cedru
Tip
Profesional
Set
Nu
Zona Corporala
Corp
Numar bucati/set
1
Pentru
Barbati
Forma/Textura
Gel
Continut pachet
1X Gel de dus 400ml
Tip piele
Normala
19 Items

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Customers who bought this product also bought:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.