Crema de Dus, Weleda, Vitality, Efect...
  • Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Crema de Dus, Weleda, Vitality, Efect Revitalizant, cu Catina, 200ml

Crema de Dus, Weleda, Vitality, Efect Revitalizant, cu Catina, 200ml
WLD-BDY-WSH-VITLTY-200ml
in stock
lei43.32

you can configure this block in iqithtmlbanners module. It is hooked in displayRightColumnProduct hook.

To disable entire area go to iqitthemeeditor module > Content/Pages > Product page and set hidden for Right sidebar option

Description

Crema regeneranta de dus cu catina, 200 ml, Weleda

Ingrijire delicata si revitalizare

  • Lotiunea de dus revitalizanta cu extract de catina de la Weleda stimuleaza simturile cu miresmele ei de portocale, mandarine si grapefruit, fructe rasfatate de soare.
  • Parfumul proaspat al portocalelor exalteaza simturile. Combinat cu nota linistitoare de mandarine si componenta stimulenta de grapefruit el devine un parfum pentru voie buna, ingrijindu-se de dimineata de buna dumneavoastra dispozitie.
  • Tensidele zaharoase delicate curata pielea deosebit de bland. In acelasi timp uleiurile vegetale hranitoare ingrijesc pielea in timpul dusului.
  • Bogate in acizi grasi saturati si nesaturati, uleiurile de catina si de susan mentin hidratarea naturala a pielii, protejand-o astfel

Ingrediente: apa, ulei de susan, tenside zaharoase alcool, aminoacizi, glicerina, carrageenan, amestec uleiuri eterice naturale, ulei de catina, xantan, acid lactic.

Product Details

8 Items

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Customers who bought this product also bought:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.