Pasta de Dinti pentru Copii
  • Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Pasta de Dinti pentru Copii, Vitis, Kids, Intareste Smaltul si Protejeaza Eficient, Aroma Cirese, 50ml

Vitis
Pasta de Dinti pentru Copii, Vitis, Kids, Intareste Smaltul si Protejeaza Eficient, Aroma Cirese, 50ml
VITIS-GL-KDS-50ml
Last items in stock
lei28.32

you can configure this block in iqithtmlbanners module. It is hooked in displayRightColumnProduct hook.

To disable entire area go to iqitthemeeditor module > Content/Pages > Product page and set hidden for Right sidebar option

Description

VITIS Kids a fost special dezvoltat pentru dinții de lapte a copiilor.

Datorită compoziției sale cu fluor și xilitol, gelul de dinți previne eficient apariția cariilor și remineralizează smalțul. In același timp, oferă o senzație plăcută de proaspăt in gură.

Formula non-abrazivă previne, de asemenea, deteriorarea dinților la periaj. Copiii consideră că aroma de cireșe este plăcută și ii ajută să-și invețe obiceiurile de spălat pe dinți și să-l facă mai plăcut.

Gelul de dinti VITIS Kids este potrivit pentru igiena bucala zilnica a copiilor de la primul dinte de lapte.

Aplicare:
Aplicați o cantitate mică, de mărimea unui bob de mazăre, de VITIS Kids Tooth Gel pe o perie potrivită cu peri moi, rotunjiți. Periati dintii copilului cel putin doua minute, de doua ori pe zi, de preferat dupa masa si inainte de culcare.

Ingrediente:
Aqua, sorbitol, silice, glicerina, xilitol, benzoat de sodiu, guma de celuloza, PEG-40, ulei de ricin hidrogenat, lauroil sarcosinat de sodiu, propilenglicol, fluorura de sodiu, zaharina de sodiu, acid benzoic, mica, dioxid de titan, EDTA, tetraso. Neohesperidin, Dichalcone, Aroma, CI 9035

 

Product Details

2 Items

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Customers who bought this product also bought:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.