Pasta de Dinti, R.O.C.S., Kids, Aroma...
  • Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Pasta de Dinti, R.O.C.S., Kids, Aroma Bubble Gum, Copii 3-7 ani, 45gr

R.O.C.S.
Pasta de Dinti, R.O.C.S., Kids, Aroma Bubble Gum, Copii 3-7 ani, 45gr
RCS-KDS-BBLG-35ml
out of stock
lei45.32

you can configure this block in iqithtmlbanners module. It is hooked in displayRightColumnProduct hook.

To disable entire area go to iqitthemeeditor module > Content/Pages > Product page and set hidden for Right sidebar option

Description

Pasta de dinti R.O.C.S.® Kids cu aroma de bubble gum

Pasta de dinti eficienta pentru copiii cu varste cuprinse intre 4 si 7 ani, dezvoltata cu participarea dentistilor, tinand seama de ceea ce ii plac micilor. Gustul popular al gumei de bule ii motiveaza pe copii sa-si perie in mod regulat

Indicatii si componente active

Contine complexul AMIFLUOR® care contine aminofluorura Olafluor 500 ppm si o concentratie ridicata de xilitol, care asigura rezistenta dintilor la actiunea de dizolvare a acizilor *, protectie fiabila impotriva inflamatiei gingiei *, protectia dintilor impotriva bacteriilor cariogene si normalizarea compozitiei microbiale in gura *. Formula sa abraziva scazuta nu afecteaza tesuturile dintilor. Se recomanda utilizarea unei cantitati mici de pasta (marimea pastaii) pentru periajul de dinti. Prescolarii trebuie sa isi perie dintii sub supravegherea adultilor. Nu contine laurii sulfat de sodiu.

Aminofluorida este cea mai eficienta sursa de fluor, deoarece asigura o formare rapida (in 20 de secunde) a unui strat foarte protector pe suprafata dintilor, care impiedica demineralizarea si promoveaza saturarea intensiva a mineralelor in smalt *. Proprietatea de formare a stratului de protectie este foarte importanta deoarece multi copii nu respecta timpul recomandat pentru periuta de dinti (3 minute).

* Confirmat prin teste de laborator si studii clinice

Important!!!

Doua ani de observatii clinice au confirmat eficienta preventiva a cariilor din pasta de dinti R.O.C.S.® Kids.

 Ingrediente active: fluorura 500 ppm

Ingrediente: Aqua, silice, glicerina, xilitol (10%), Olaflur, hidroxietilceluloza, polisorbat 20, aroma, cocamidopropil betaina, dioxid de titan, zaharina sodica, metilparaben, propilparaben, hidroxid de potasiu, benzilalcool.

Product Details

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Customers who bought this product also bought:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.