Figurine
  • Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Figurina Caine, Zamo®, Bulldog Francez, din Rasina, Pictata cu Linii Multicolore, 15.5 x 11 x 21.5cm

ZAMO
Figurina Caine, Zamo®, Bulldog Francez, din Rasina, Pictata cu Linii Multicolore, 15.5 x 11 x 21.5cm
ZMO-DOG-BLDG-FGR-blck-lns
Last items in stock
lei185.09

you can configure this block in iqithtmlbanners module. It is hooked in displayRightColumnProduct hook.

To disable entire area go to iqitthemeeditor module > Content/Pages > Product page and set hidden for Right sidebar option

Description

Adăugați un element de eleganță și stil in decorul dumneavoastră cu această minunată figurină Zamo® a unui cățel Bulldog Francez. Cu o inălțime de 21.5cm și o lățime de 15.5cm, această figurină este realizată manual din rasină și pictată cu atenție pentru detalii fine. Bulldogul Francez este renumit pentru farmecul său distinctiv, iar acest model reprezintă cu fidelitate trăsăturile caracteristice ale acestei rase iubite. Culorile vii și variate adaugă o notă de vitalitate și bucurie, incantand privirile și insuflețind orice spațiu in care este plasată. Fie că este amplasată pe un raft, pe o masă sau intr-un colț special al casei dumneavoastră, această figurină va aduce un aer de viață și rafinament, fiind și o alegere excelentă pentru un cadou memorabil pentru iubitorii de căței și pasionații de arte decorative.

Product Details

Tip Produs
Figurina
Varsta
14+
Culoare
Multicolor
Greutate
400 g
Pentru
Baieti
Continut pachet
1x Figurina
Lungime
11 cm
Poveste/Personaj
Alte personaje
Functii
Creativitate
Baterii necesare
Fara bateri
Latime
15.5 cm
Inaltime
21.5 cm
Abilitati dezvoltate
Creativitatea
1 Item

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.