• -5%
Dispozitive si accesorii medicale uz casnic
  • Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Clema, Zamo®, impotriva Incontinentei Urinare, cu 3 Marimi Diferite, Usor de Curatat, Culoare Albastra

ZAMO
Clema, Zamo®, impotriva Incontinentei Urinare, cu 3 Marimi Diferite, Usor de Curatat, Culoare Albastra
ZMO-INCNT-CLMP-blue
in stock
lei113.04 lei118.99 -5%

you can configure this block in iqithtmlbanners module. It is hooked in displayRightColumnProduct hook.

To disable entire area go to iqitthemeeditor module > Content/Pages > Product page and set hidden for Right sidebar option

Description

Clema pentru incontinență Zamo® este o abordare cu totul nouă a ingrijirii incontinenței masculine!

Am conceput un dispozitiv care este răspunsul pentru bărbații activi care sufera de incontinență, in zilele noastre. Să te bucuri de viață este mai ușor, produsul nostru vă oferă o experiență discretă, confortabilă, care vă oferă libertatea de a vă intoarce la activitățile de care te bucurai inainte.

Clema pentru incontinență este realizată din plastic ABS și cauciuc siliconic de calitate medicală, care este foarte comodă, ușor de utilizat. Clema rămane ferm securizată ore intregi, astfel utilizatorii pot participa la orice activitate fără griji. Este cea mai convenabilă și cea mai bună opțiune pentru bărbații care suferă de incontinență urinară.

Echipa noastră de ingineri biomedici, designeri și urologi a lucrat impreună pentru a crea cea mai bună clemă pentru incontinență, am avut onoarea să lucrăm cu unele dintre cele mai mari instituții din țară in ultimii 8 ani și să deservim milioane de pacienți!

Clema pentru incontinență este aprobată de FDA ca, este sigură, confortabilă și durează cateva secunde pentru a fi pusă!

Product Details

Tip Produs
Clema incontinenta urinara
Beneficii
Amelioreaza incontinenta urinara
Culoare
Albastru
Greutate
0.03 Kg
Zona Corporala
Corp
Continut pachet
1x Clema
Lungime
6 cm
Functii
Flexibil
Material
Plastic
Baterii necesare
Fara
Latime
2 cm
Inaltime
4 cm
Diametru
5 cm
Tip alimentare
La retea
5 Items

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.