• -5%
Dozator Automat Sapun, OEM, Cu Senzor...
Dozator Automat Sapun, OEM, Cu Senzor...
Dozator Automat Sapun, OEM, Cu Senzor...
Dozator Automat Sapun, OEM, Cu Senzor...
  • Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Dozator Automat Sapun, OEM, Cu Senzor IR, Rezervor 250ml, Material Inox, Rezistent la Apa

ZAMO
Dozator Automat Sapun, ZAMO, Cu Senzor IR, Rezervor 250ml, Material Inox, Rezistent la Apa
DSPNS-SPN-IR-INX
in stock
lei77.94 lei82.04 -5%

you can configure this block in iqithtmlbanners module. It is hooked in displayRightColumnProduct hook.

To disable entire area go to iqitthemeeditor module > Content/Pages > Product page and set hidden for Right sidebar option

Description

DISPENSER AUTOMAT SAPUN LICHID - utilizați butonul reglabil de ultimă generație, cu detectarea precisă a mișcării incorporat in infraroșu. Senzorul modernizat prelungește durata de viață a acestuia și este mai sensibil, astfel incat să puteți obține o dozare rapidă a săpunului.

MATERIAL: Fabricat din oțel inoxidabil și material plastic ABS (partea superioară și inferioară), durabil și rezistent la rugină, este potrivit pentru orice blat de baie sau chiuvetă.

CAPACITATE - Capacitatea dozatorului de săpun este de 250 ml iar prima dozare a săpunului este de 1,5 secunde, fără reziduuri de săpun. Compatibil cu majoritatea tipurilor de lichide.

BAZĂ IMPERMEABILĂ : Dispenserul de săpun vine cu o clasă 3A rezistentă la etanșeitate și tehnologie impermeabilă pentru a impiedica apa și săpunul să corodeze circuitele. Noul design al suportului de bază impermeabil cu garnituri de cauciuc ajută la prevenirea coroziunii cutiei bateriei prin scufundarea acesteia in apă.

Alimentat de 4 baterii AAA (Nu sunt incluse), o serie de baterii poate fi utilizată timp de aproximativ 3-6 luni...

Product Details

6 Items

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Customers who bought this product also bought:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.