Masca Faciala
  • Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Masca Faciala, Ziaja, cu Argila Maro, pentru Detoxifierea Tenului, 7ml

Ziaja
Masca Faciala, Ziaja, cu Argila Maro, pentru Detoxifierea Tenului, 7ml
ZJA-MSK-ARGL-7ml
in stock
lei4.37

you can configure this block in iqithtmlbanners module. It is hooked in displayRightColumnProduct hook.

To disable entire area go to iqitthemeeditor module > Content/Pages > Product page and set hidden for Right sidebar option

Description

Masca regeneranta Ziaja cu argila netezeste eficient ridurile fine si hraneste si catifeleaza perfect epiderma. Masca previne lăsarea pielii și ii intărește structura.

Utilizare:
Aplicați un strat gros de mască pe pielea feței și a gatului de 2-3 ori pe săptămană. Clătiți cu apă călduță după aproximativ 10-15 minute.

Ingrediente:
Aqua (apă), ulei de canola, etilhexanoat de cetearil, illit, octildodecanol, gliceril stearat, stearat PEG-100, glicerină, alcool cetilic, cocogliceride hidrogenate, dimeticonă, poliacrilamidă, izoparafină C13-14, dioxid de titan, prunură Extract de semințe de Amygdalus Dulcis (migdalele dulci), pantenol, acetat de tocoferil, fenoxietanol, metilparaben, propilparaben, 2-bromo-2-nitropropan-1,3-diol, diazolidinil uree, parfum (parfum), acid citric.

Product Details

Ingredient principal
Argila
Property
Antioxidanti
Tip Produs
Masca de fata
Beneficii
Anti-rid
Cantitate
7 ml
Greutate
7 g
Tip
Clasic
Set
Nu
Zona Corporala
Ten
Numar bucati/set
1
Durata de actionare
20 min
Pentru
Femei
Forma/Textura
Textil
Continut pachet
1 x Masca de fata
Tipul de ten
Uscat
Material
Fibre sintetice
5 Items

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Customers who bought this product also bought:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.