Pungi de Sterilizare Autoclav
  • Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Pungi de Sterilizare Autoclav, Medicare, pentru Cabinete Stomatologice, Standard Tip 5, Dimensiuni 100mm X 260mm, 200 buc

Medicare
Pungi de Sterilizare Autoclav, Medicare, pentru Cabinete Stomatologice, Standard Tip 5, Dimensiuni 100mm X 260mm, 200 buc
PNGSTRLZRE-MDCRE-100x260mm-200buc
Last items in stock
lei53.53

you can configure this block in iqithtmlbanners module. It is hooked in displayRightColumnProduct hook.

To disable entire area go to iqitthemeeditor module > Content/Pages > Product page and set hidden for Right sidebar option

Description

Indicatorul tip 5 de pe pungi se poate aplica in fisa pacientului si in registrul de consultatii.

Pastrarea sterila a instrumentarului dupa sterilizare, se poate face cel mai eficient cu ajutorul pungilor de sterilizare MEDICARE.

Pungile de sterilizare in autoclav, autosigilante, dispun de indicator intern multi variabil si un indicator extern pentru sterilizarea cu aburi. STANDARD TIP 5. Indeplinesc toate standardele de sterilizare, precum durata si temperatura.

Cutia contine 200 de bucati.

Dimensiuni:100 x 260 de mm.

Se pot steriliza: truse de consultatie, instrumentar.

Se utilizeaza la sterilizarea instrumentarului in autoclav, la temperaturi de 134°C, intr-un ciclu de maxim 30 de minute.

Se recomanda calibrarea aparatului inainte de folosirea pungilor de sterilizare, pentru a se verifica daca termostatul indica temperatura corecta.

Product Details

Tip Produs
Pungi sterilizare
Culoare
transparent
Numar bucati/set
200
Continut pachet
200 pungi de sterilizare
Destinat pentru
Medicina dentara
Functii
Steril
Material
Plastic
1 Item

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.