Gel
  • Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Gel, Ziaja, USG, pentru Lubrifiere in timpul Investigatiilor cu Ultrasunete, EKG, Ecograf, 500ml

Ziaja
Gel, Ziaja, USG, pentru Lubrifiere in timpul Investigatiilor cu Ultrasunete, EKG, Ecograf, 500ml
ZJA-USG-GEL-500ml
out of stock
lei27.80

you can configure this block in iqithtmlbanners module. It is hooked in displayRightColumnProduct hook.

To disable entire area go to iqitthemeeditor module > Content/Pages > Product page and set hidden for Right sidebar option

Description

Gelul cu ultrasunete ZIAJA este utilizat pentru diagnosticarea medicală folosind metode cu ultrasunete, inclusiv imagistica cu ultrasunete și ecografie Doppler. Gelul poate fi folosit pentru examinarea vaginală sau rectală.

Utilizare
Aplicați un strat de gel de aproximativ 2 mm direct din ambalaj pe piele in locul capului de diagnostic. Dacă este necesar, completați cantitatea de gel in timpul testului. După test, indepărtați gelul cu un prosop de hartie. Pentru examinări vaginale sau rectale, introduceți o cantitate mică de gel in capacul de protecție a sondei.

Informații importante
Gelul cu ultrasunete ZIAJA nu trebuie utilizat direct pe membranele mucoase (examinări transesofagiene, vaginale și rectale), pentru proceduri medicale invazive, proceduri de suport imagistic extern precum biopsia, pentru aplicații diagnostice sau terapeutice pe pielea afectată.

Gelul cu ultrasunete ZIAJA trebuie păstrat la o temperatură care nu depășește 25 °C.

Product Details

Tip Produs
Gel contact
Culoare
transparent
Cantitate
500 ml
Greutate
500 g
Zona Corporala
Corp
Continut pachet
1x Gel 500ml
Destinat pentru
Medicina generala
Functii
Steril
Material
Plastic

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.