Tratamente si masca de par
  • Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Solutie, Galderma, Ell-Cranell, Impotriva Caderii Hormonale a Parului, cu Alfatradiol, 250mcg/ml, flacon 200ml

Solutie, Galderma, Ell-Cranell, Impotriva Caderii Hormonale a Parului, cu Alfatradiol, 250mcg/ml, flacon 200ml
GLDRM-ELL-CRNLL-200ml
in stock
lei193.63

you can configure this block in iqithtmlbanners module. It is hooked in displayRightColumnProduct hook.

To disable entire area go to iqitthemeeditor module > Content/Pages > Product page and set hidden for Right sidebar option

Description

Ell-Cranell cu alfatradiol este un tratament eliberat fara prescriptie medicala utilizat pentru tratarea caderii ereditare hormonale a parului - cea mai frecventa forma de cadere a parului la barbati si femei. Alfatradiolul actioneaza in mod special impotriva principalelor cauze ale caderii ereditare a parului si numai acolo unde este necesar: direct la radacina parului. Ell-Cranell cu alfatradiol poate fi, prin urmare, utilizat de barbati si femei si este foarte bine tolerat.

 

Cu aplicatorul brevetat, aplicati solutia direct pe zonele afectate ale scalpului o singura data pe zi. Parul tau nu va fi inmuiat sau gras. Coafura se pastreaza. 80% dintre utilizatori confirma succesul terapeutic cu Ell-Cranell - pentru reducerea caderii parului si vizibil mai mult si mai gros. 

 

Beneficiile Ell-Cranell cu Alfatradiol:

Cu alfatradiol: Actioneaza direct asupra radacinii parului impotriva principalului motiv al caderii parului ereditar hormonal

Pentru barbati si femei: functioneaza in mod egal pentru femei si barbati

Par mai gros si mai gros: confirmat de 80% dintre utilizatori1

Foarte bine tolerat: functioneaza doar local pe scalp, fara efecte adverse

Usor de utilizat: se aplica doar o data pe zi

Nu se lipeste si nu ingrasa parul: coafura este retinuta

 

Cum functioneaza Ell-Cranell?

Ell-Cranell impotriva caderii parului functioneaza cu alfatradiol. Ingredientul activ alfatradiol reduce conversia testosteronului in DHT (dihidrotestosteron), care dauneaza radacinilor parului. Acest lucru protejeaza radacinile excesiv de sensibile ale parului, iar parul poate creste din nou. Important: Ell-Cranell functioneaza doar local la nivelul scalpului si nu interfereaza cu reglarea hormonala proprie a corpului.

 

Aplicarea Ell-Cranell:

Ell-Cranell cu alfatradiol se aplica pe scalp o data pe zi, la inceputul tratamentului. Pentru a face acest lucru, pur si simplu rotiti aplicatorul brevetat si aplicati uniform pe zonele afectate ale scalpului cu cele doua „degete de iesire”. Ingredientul activ alfatradiol este acum absorbit rapid in scalp si reduce efectul nociv DHT direct pe radacinile parului.

Dupa ce caderea parului s-a imbunatatit, puteti reduce aplicarea o data la trei zile. Ca si in cazul tuturor preparatelor impotriva caderii parului ereditar hormonal, durata terapiei este de aproximativ 3 pana la 6 luni pentru a obtine primele rezultate vizibile.

 

Cum recunosti caderea parului?

Parul imprastiat in chiuveta, pe perna, pe imbracaminte sau pe periuta este complet normal si inofensiv. Se vorbeste despre caderea parului numai daca se pierd peste 100 de fire de par in fiecare zi pe o perioada lunga de timp. Caderea vizibila a parului este adesea observata la barbati in retragerea conturului sau in partea de sus a capului. La femei, caderea parului apare de obicei ca par subtire, mai ales despicat.

Posibile declansatoare si cauze ale caderii parului

Caderea parului poate avea diverse cauze. Cea mai comuna forma este caderea ereditara a parului. Cauza este o supra-sensibilitate a radacinilor parului la substanta mesagera a corpului dihidrotestosteron (DHT pe scurt). DHT actioneaza direct asupra radacinilor parului din scalp si la persoanele cu hipersensibilitate ereditara la DHT, radacinile parului fiind deteriorate ca urmare. Parul afectat cade prematur si nu creste din nou complet.

Dar stresul fizic sau psihologic, deficientele de fier si vitamine sau modificarile hormonale pot provoca, de asemenea, caderea parului. Toate aceste declansatoare dezechilibreaza fiziologia scalpului si afecteaza functia celulelor radacinii parului. Rezultatul este caderea parului.

Nota: Un flacon de 100ml ajunge 2 luni de utilizare.

Product Details

Ingredient principal
Alfatradiol
Property
Fara coloranti
Tip Produs
Tratament de par
Beneficii
Absorbtie rapida
Culoare
transparent
Cantitate
200 ml
Greutate
200 g
Tip
Profesional
Set
Nu
Zona Corporala
Par
Numar bucati/set
1
Durata de actionare
4 h
Pentru
Barbati
Tip par
Degradat
Tip scalp
Mixt
Forma/Textura
Lichid
Utilizat pentru
Par umed
Gama
Clasic
Continut pachet
1x Flacon 100ml
Utilizare
Zi
Tipul de ten
Mixt
7 Items

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Customers who bought this product also bought:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.