Ser pentru Cresterea Parului
  • Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Ser pentru Cresterea Parului, Luxeol, din Ingrediente Naturale, 50ml

LUXEOL
Ser pentru Cresterea Parului, Luxeol, din Ingrediente Naturale, 50ml
LUX-PSS-SRM-50ml
Last items in stock
lei235.45

you can configure this block in iqithtmlbanners module. It is hooked in displayRightColumnProduct hook.

To disable entire area go to iqitthemeeditor module > Content/Pages > Product page and set hidden for Right sidebar option

Description

Serul de creștere conține un extract de lăstari de mazăre care vă permite să aveți pană la +18.063 fire de păr in faza de creștere (media generală: 7917 fire de păr). Un studiu clinic efectuat pe 20 de persoane a demonstrat, cu aplicarea de două ori pe zi a produsului pe scalp, timp de 12 săptămani, următoarele rezultate: crește densitatea părului anagen (faza de creștere) pană la 31,1 fire per cm².

Administrare:
Cu mainile curate și uscate, aplicați 1 pană la 2 alune de produs, de două ori pe zi, pe scalp și masați folosind un masaj circular. Nu clăti.

Ingrediente:
Aqua, alcool denat, fenoxietanol, carbomer, hidroxid de sodiu, extract de germen de pisum sativum, benzoat de sodiu.

Product Details

2 Items

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.