Aspiratoare nazale si accesorii
  • Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Spray Nazal, Neilmed, NasoGel, Dry Nose, cu Alantoina pentru Efect Hidratant si Reparator, 30ml

NeilMed
Spray Nazal, Neilmed, NasoGel, Dry Nose, cu Alantoina pentru Efect Hidratant si Reparator, 30ml
NLMD-NSL-SPRY-30ml
out of stock
lei77.63

you can configure this block in iqithtmlbanners module. It is hooked in displayRightColumnProduct hook.

To disable entire area go to iqitthemeeditor module > Content/Pages > Product page and set hidden for Right sidebar option

Description

NasoGel Spray este un spray de gel nazal solubil in apă, pe bază de soluție salină, fără medicamente, formulat cu hialuronat de sodiu pentru a oferi hidratare nazală. NasoGEL oferă hidratarea și lubrifierea căilor nazale uscate și iritate cauzate de clima uscată și căldura interioară. Ajută la reducerea uscăciunii nazale experimentate in timpul călătoriilor cu aer conditionat, utilizării oxigenului și CPAP, precum și a simptomelor de uscăciune cauzate de rinita atrofică, post radioterapie și intervenții chirurgicale pe sinusuri.

Spray-ul hidratant NasoGel ajută la atenuarea uscăciunii cauzate de:

  • Aer uscat
  • Aparate CPAP
  • Terapia cu oxigen
  • Sinuzita
  • Alergii
  • Răceală

Spray-ul salin izotonic solubil in apă cu aloe vera și hialuronat de sodiu
Excelent hidratant pentru căile nazale uscate
Pompă de pulverizare controlată de utilizator

Instrucțiuni de utilizare și avertismente

Utilizați 1-2 pulverizări de NasoGEL in fiecare nară la fiecare 4 pană la 6 ore. In caz de uscăciune persistentă, puteți crește frecvența, după consultarea unui medic.

Pasul 1: Scoateți capacul de la duză
Pasul 2: Scoateți clema albastră de siguranță
Pasul 3: Pentru amorsarea pompei: Apăsați pompa și mențineți-o in poziția jos timp de 4 secunde (b) Eliberați pompa (c) Repetați pașii a) și b) de 4 pană la 5 ori sau pană cand iese gelul.

NOTĂ IMPORTANTĂ: Trebuie să apăsați și apoi să țineți apăsată pompa timp de 4 secunde pentru puterea maximă de pulverizare/

Pasul 4: După amorsarea pompei, gelul este gata să fie distribuit.
Pasul 5: Utilizați 2-4 pulverizări de NasoGel Spray in fiecare nară la fiecare 4-6 ore. In caz de uscăciune persistentă, puteți crește frecvența de utilizare sau puteți consulta medicul.

Pasul 6: Puneti inchiderea de siguranță și capacul după utilizare pentru a evita uscarea. Pompa va rămane amorsată cateva zile. Reamorsați pompa pe măsură ce presiunea aerului se pierde.

AVERTIZĂRI - A nu se lăsa la indemana copiilor. A nu se utiliza pentru uscăciunea gurii. Vă rugăm să nu aruncați cutia imprimată. Este posibil ca produsul final interior să nu aibă toate detaliile de care aveți nevoie pentru utilizarea continuă a produsului.

Nu utilizați acest produs dacă sunteți alergic la oricare dintre ingredientele enumerate pe cutie.

Ingrediente:
hvaluronat de sodiu, aloe vera, alantoină, clorură de sodiu, bicarbonat de sodiu, glicerină, propilen glicol și apă purificată de calitate USP. Conține clorură de benzalconiu ca si conservant

Product Details

Ingrediente Principale
Aloe Vera
Property
Fara arome artificiale
Cantitate
30 ml
Greutate
30 g
Aroma
Fara
Pentru
Unisex
Forma/Textura
Spray
Utilizat pentru
Sistemul respirator
Continut pachet
1x Spray 30ml
Tip administrare
Cale respiratorie
Numar bucati/flacon
1

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.