Apa de gura
  • Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Apa de Gura, Colgate Plax, White & Charcoal, impotriva Placii Bacteriene, Previne Petele, cu Carbune, fara Alcool, 500ml

Colgate
Apa de Gura, Colgate Plax, White & Charcoal, impotriva Placii Bacteriene, Previne Petele, cu Carbune, fara Alcool, 500ml
CLG-WHT-CHRCL-400ml
in stock
lei20.33

you can configure this block in iqithtmlbanners module. It is hooked in displayRightColumnProduct hook.

To disable entire area go to iqitthemeeditor module > Content/Pages > Product page and set hidden for Right sidebar option

Description

Vă ingrijorează petele de pe suprafață dinților? Incearcați apa de gură Colgate Plax White + Charcoal! Cu formula sa fară alcool, apa de gură oferă o senzație plăcuta de răcorire indelungată, comparativ cu simplul periaj al dinților. Colgate Plax White + Charcoal este o formulă ce beneficiază de sistemul White Protect și de extractul de cărbune, avand o putere sporita de prevenire a petelor, păstrand dinții albi pentru o perioada indelungată. De asemenea, această apă de gură indepărtează germenii și asigură protecție non stop impotrivă plăcii bacteriene*. *atunci cand se folosește de doua ori pe zi.

Beneficii:

  • Nu conține alcool etilic;
  • Oferă prospețime de durată;
  • Acțiune avansată de prevenire a petelor, pentru dinți mai albi.

Mod de utilizare:

Mentiuni: A nu se inghiti. Nu este recomandata copiilor sub 6 ani. A nu se lasa la indemana copiilor. Mod de utilizare: Pasul 1: Folositi de doua ori pe zi. Pasul 2: Turnati 20ml. Pasul 3: Clatiti timp de 30 de secunde.

Ingrediente:

Aqua, Glycerin, Propylene Glycol, Sorbitol, Tetrapotassium Pyrophosphate, Polysorbate 20, Tetrasodium Pyrophosphate, Zinc Citrate, PVM/MA Copolymer, Aroma, Benzyl Alcohol, Sodium Fluoride, Sodium Saccharin, Bambusa Vulgaris Shoot Extract, Charcoal Powder, CI 15510, CI 17200, CI 19140, CI 42051

Product Details

Ingredient principal
Carbune negru
Property
Albirea Dintilor
Tip Produs
Apa de gura
Beneficii
Anti-tartru
Cantitate
400 ml
Aroma
Menta
Afectiuni
Halitoza
Tip
Cosmetica
Set
Nu
Zona Corporala
Dinti
Numar bucati/set
1
Pentru
Adulti
Gama
Plax
Continut pachet
1 x Apa de gura
Componenta
Fara alcool
3 Items

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.