Apa de Gura
  • Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Apa de Gura, Curaprox, Perio Plus Regenerate, Clorhexidina 0.09%, Efect Antimicrobian, cu Citrox, 200ml

Apa de Gura, Curaprox, Perio Plus Regenerate, Clorhexidina 0.09%, Efect Antimicrobian, cu Citrox, 200ml
CRPRX-PERPLS-RGNRTE-0.09-200ML
in stock
lei64.15

you can configure this block in iqithtmlbanners module. It is hooked in displayRightColumnProduct hook.

To disable entire area go to iqitthemeeditor module > Content/Pages > Product page and set hidden for Right sidebar option

Description

Este o gama noua de ape de gura, gel si pasta, ce contine Clorhexidina si CITROX (bioflavonoide naturale extrase din portocale amare). Este dovedit faptul ca Citroxul imbunatateste eficienta clorhexidinei. Perio Plus+ este o soltutie fara alcool ce contine PVP-VA. Acest polimer formeaza un flm protector asupra dintilor, a gingiilor si mucoaselor. PVP-VA este combinat cu Xilitol pentru a asigura longivitatea efectelor cu pana la 12 ore si ofera o protectie mai puternica impotriva carilor dentare. Perio Plus+Regenerate accelereaza regenerarea tesuturilor orale, oferind rezultate imbunatatite post-chirurgical. Contine Acid Hialuronic. Ingrediente: Clorhexidina 0,09% , CITROX , Acid Hialuronic , Xilitol , PVP/VA , Polilizina. Citroxul: ∘ Asigura o protectie puternica impotriva unui spectru larg de bacterii, ∘ Distruge rapid biofilmul si ii incetineste ritmul de crestere, ∘ Eficienta maxima cu un gust placut si efecte secundare minime, ∘ Puternic antimicrobial, antiviral si antifungic, ∘ Fabricat numai din derivate naturale, non-toxice, hipo-alergenice si ingrediente non-corozive, ∘ Nu este nociv oamenilor, animalelor si mediului inconjurator, ∘ Nu contine substante petrochimice, ∘ Nu contine coloranti, ∘ Nu este testat pe animale, ∘ Prezinta efect chiar si intr-o concentratie foarte mica.

Product Details

Ingredient principal
Clorhexidina
Property
Antibacterian
Tip Produs
Apa de gura
Beneficii
Ajuta la mentinerea sanatatii dintilor si gingiilor
Cantitate
200 ml
Aroma
Fara aroma
Afectiuni
Hipersensibilitate dentara
Tip
Terapeutica
Set
Nu
Zona Corporala
Dinti
Numar bucati/set
1
Pentru
Adulti
Gama
Complete
Continut pachet
1 x Apa de gura
Componenta
Cu alcool
3 Items

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Customers who bought this product also bought:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.