Spray Bucal
  • Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Spray Bucal, Philips, Sonicare, BreathRX, cu Zytex, impotriva Halitozei, Respiratiei Urat Mirositoare, 59ml

Philips Sonicare
Spray Bucal, Philips, Sonicare, BreathRX, cu Zytex, impotriva Halitozei, Respiratiei Urat Mirositoare, 59ml
BRTH-RX-SPRY-59ml
out of stock
lei93.89

you can configure this block in iqithtmlbanners module. It is hooked in displayRightColumnProduct hook.

To disable entire area go to iqitthemeeditor module > Content/Pages > Product page and set hidden for Right sidebar option

Description

Special formulat pentru a menține respirația proaspătă
Combinația unică și puternică de ingrediente din spray-ul pentru limbă Philips Sonicare BreathRx este ceea ce il face atat de eficient. Special formulat cu CPC care ucide bacteriile și Zytex - amestecul nostru exclusiv de uleiuri esențiale de zinc, timol și eucalipt care neutralizează mirosurile nedorite, spray-ul oferă instantaneu o respirație mai proaspătă și continuă să funcționeze in timp.

Elimina bacteriile de respiratie urat mirositoare
Combinația unică de ingrediente din spray-ul nostru pentru limbă Philips Sonicare BreathRx este dovedit clinic că ucide bacteriile de respirație urat mirositoare și neutralizează instantaneu mirosurile neplăcute. Formula specială groasă acoperă limba și o menține hidratata pentru o experiență blandă de curățare. Aroma rece de mentă vă lasă gura proaspătă și curată.

Acoperă limba pentru o curățare completă și confortabilă
Spray-ul pentru limbă Philips Sonicare BreathRx lucrează din greu pentru a vă menține respirația mai proaspătă, mai mult timp. Spre deosebire de apă de gură obișnuită, formula noastră specială groasă acoperă limba pentru a se asigura că toate ingredientele care ucid bacteriile au timp suficient pentru a avea efect și o mențin hidratata.

Ingrediente:
0,09% CPC, Zytex

Product Details

Ingrediente Principale
Clorura de Cetilpiridiniu
Property
Anti placa bacteriana
Tip Produs
Spray de gura
Beneficii
Actiune detoxifianta
Cantitate
59 ml
Aroma
Menta
Afectiuni
Halitoza
Tip
Terapeutica
Set
Nu
Zona Corporala
Dinti
Numar bucati/set
1
Pentru
Adulti
Gama
Sonicare
Continut pachet
1
Componenta
Fara alcool

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Customers who bought this product also bought:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.