Spray Bucal
  • Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Spray Bucal, Gum, Hydral, Efect Hidratant si Reparator al Gurii Uscate, 50ml

GUM
Spray Bucal, Gum, Hydral, Efect Hidratant si Reparator al Gurii Uscate, 50ml
GUM-HDR-SPR-50ml
in stock
lei66.64

you can configure this block in iqithtmlbanners module. It is hooked in displayRightColumnProduct hook.

To disable entire area go to iqitthemeeditor module > Content/Pages > Product page and set hidden for Right sidebar option

Description

Spray-ul hidratant Gum Hydral este un dispozitiv medical special dezvoltat pentru a remedia gura uscată in contextul hiposialiei legate de tratamentele tratamentoase, in special la varstnici sau după tratament cu chimioterapie sau radiații pentru tratarea cancerului. Bogat in agenți de rehidratare, spray-ul hidratant hidratează gura in mod durabil pentru mai mult confort. Protejează mucoasa bucală de iritații datorită noilor sale ingrediente și formează o peliculă protectoare pe țesuturile uscate. Calmează gura uscată și participă la repararea țesuturilor mucogingivale.

Proprietăți:

  • hidratează și calmează gura uscată;

  • protejează mucoasa bucală grație formării unei pelicule protectoare pe țesuturile bucale uscate;

  • favorizează repararea țesuturilor afectate.

Mod de utilizare:

Pulverizați acest spray direct in gură de mai multe ori pe zi, in funcție de nevoile dvs. de hidratare, de cate ori doriți. Nu clăti.

Prezentare:
50 ml

Ingrediente:

Apă, Amidon Hidrolizat Hidrogenat, Citrat de Sodiu, Povidonă, Betaină, Ulei de Ricin Hidrogenat Peg-40, Gluconolactonă, Xilitol, Taurină, Benzoat de Sodiu, Acid Citric, Hialuronat de Sodiu, Sucraloză, Gluconat de Sodiu, Extract de Stevia Rebaudania, Aroma.

Product Details

4 Items

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Customers who bought this product also bought:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.