Apa de Gura
  • Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Apa de Gura, Pierre Fabre, Arthrodont, pentru Tratamentul Gingiilor Sensibile si Iritate, 300ml

Apa de Gura, Pierre Fabre, Arthrodont, pentru Tratamentul Gingiilor Sensibile si Iritate, 300ml
PFB-ARTH-PRT-GNV-300ml
in stock
lei61.22

you can configure this block in iqithtmlbanners module. It is hooked in displayRightColumnProduct hook.

To disable entire area go to iqitthemeeditor module > Content/Pages > Product page and set hidden for Right sidebar option

Description

Apa de gura Arthrodont + Cana Dozatoare este special formulata pentru a asigura igiena zilnica a gingiilor iritate. Curăță locurile unde o periuță de dinți nu poate ajunge și ameliorează durerea gingiilor iritate. Această apă de gură calmează imediat gingiile sensibile și iritate. Gustul său de mentă ajută la improspătarea respirației imediat și pentru o lungă perioadă de timp. Gingiile iritate sunt calmate pe langă periajul zilnic pe dinți. Apa de gură Arthrodont cu proprietăți calmante conține glicirhizat dipotasic. Oferă o respirație proaspătă. 

Administrare:
Utilizați după periajul dinților. Luați 15 ml pur folosind capacul de măsurare și efectuați gargara de 30 de secunde, scuipați. Nu clăti. Nu inghiti. A nu se utiliza la copii sub 6 ani.

Ingrediente:
Formula INCI: Apă (Acva), Glicerină, Alcool, CI 42051, Glicirizat dipotasic, Eugenol, Aromă (Aroma), Ulei de fructe/semințe Illicum Verum (Anason), Acid lactic, Laureth-9, Limonene, Ulei de Mentha Piperita (Mentă) , mentol (L-mentol), ulei de ricin hidrogenat Peg-60, benzoat de sodiu.

 

Product Details

4 Items

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Customers who bought this product also bought:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.