Balsam dupa Tatuaj
  • Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Balsam dupa Tatuaj, Lanbena, Natural, pentru Vindecarea si Regenerarea Pielii, 100ml

Balsam dupa Tatuaj, Lanbena, Natural, pentru Vindecarea si Regenerarea Pielii, 100ml
LNBN-TTO-BLM-100ml
in stock
lei41.79

you can configure this block in iqithtmlbanners module. It is hooked in displayRightColumnProduct hook.

To disable entire area go to iqitthemeeditor module > Content/Pages > Product page and set hidden for Right sidebar option

Description

Gelul pentru tatuaje LANBENA este o loțiune blandă pentru toate tipurile de piele, poate hidrata și calma pielea in mod eficient, poate reduce tensiunea pielii după tatuare, produce regenerarea pielii acolo unde este afectata, ameliorează mancărimea in procesul de vindecare a tatuajului și poate proteja modelele și culorile noilor tatuaje.
 
Beneficii:
  • Pentru tatuajele noi si existente - Loțiunea noastră funcționează pe orice zonă pe care ați avut un tatuaj.
  • Vindecare mai rapida -  Ingrijirea ulterioară a tatuajelor LANBENA poate ajuta la accelerarea procesului de recuperare, la ameliorarea inflamației, netezește și hidratează pielea.
  • Potrivit pentru toate tipurile de piele - Testat de dermatolog, potrivit pentru pielea sensibilă.
  • Ingrediente naturale organice- Fabricate cu o formulă de ingrediente complet naturale, vegană, fără cruzime, non-iritante și fără parfum. Gelul pentru tatuaj LANBENA poate reduce tensiunea pielii după tatuaj, poate promova auto-regenerarea pielii și poate proteja modelele și culorile noului tatuaj.                                         

Mod de utilizare:                  

Inainte de utilizare, curățați pielea tatuată cu apă caldă.
Apoi, aplicați o cantitate adecvată de cremă pe pielea tatuată. Masați ușor pană cand loțiunea nu mai este vizibilă și se absoarbe complet.
Se recomanda folosirea de 2-3 ori pe zi pentru a mentine tatuajul umed si este mai usor de absorbit atunci cand este folosit inainte de culcare.
Utilizarea pe termen lung LANBENA Tattoo Gel vă poate ajuta pielea să-și mențină umiditatea naturală și să vă mențină tatuajul plin de vitalitate.

Product Details

Property
Actiune antiinflamatoare
Tip Produs
Balsam de corp
Beneficii
Actiune Hidratanta
Cantitate
100 ml
Greutate
100 g
Tip
Profesional
Set
Nu
Zona Corporala
Corp
Numar bucati/set
1
Pentru
Unisex
Continut pachet
1 x Balsam de corp
Tip piele
Normala
9 Items

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Customers who bought this product also bought:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.